Τροχαίο - σοκ στα Χανιά! Σφοδρή σύγκρουση με μοτοσικλέτα! Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Ακόμη μία αιματοχυσία στο δρόμο!

Τροχαίο - σοκ στα Χανιά! Σφοδρή σύγκρουση με μοτοσικλέτα! Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Ακόμη ένα τροχαίο - σοκ συνέβη κι αυτήν την φορά στα Χανιά! Σφοδρή σύγκρουση με μοτοσικλέτα! Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ της Τρίτης, στο Μάλεμε Χανίων όταν αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με μηχανάκι με αποτέλεσμα ένα από τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα να χάσει τη ζωή του

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο δεύτερος αναβάτης του δικύκλου ο οποίος και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Τροχαίο - σοκ στην Αθηνών - Λαμίας! Μηχανή «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο! (Βίντεο)

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν οτι ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος ενώ η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε διαμελισμένη.

Τροχαίο - σοκ στα Χανιά! Σφοδρή σύγκρουση με μοτοσικλέτα! Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Το μόνο βέβαιο είναι οτι από την αρχή του έτους, η αιματοχυσία στους δρόμους της Κρήτης λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς μέχρι στιγμής οι νεκροί από τροχαία ατυχήματα φτάνουν στους 53, μεταξύ των οποίων αρκετοί νέοι.

Πηγή: protothema.gr

Καραμπόλα στον Κηφισό! Υπάρχει τραυματίας!

Καραμπόλα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Κηφισό και μάλιστα υπάρχει και τραυματίας!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον Κηφισό, στο υψος του Ρέντη στο ρεύμα προς Λαμία.

Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, τα οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με μικρές καθυστερήσεις, καθώς μέχρι στιγμής τα οχήματα δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Πηγή: protothema.gr

Ένα τροχαίο σοκ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αθηνών-Λαμίας! Ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ενα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza.

Ενα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια. Τροχαίο σοκ για γνωστό αθλητή! «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του!

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε 28χρονος!

Ένα τροχαίο που προκαλεί σοκ στην Κρήτη, αφού ένας 28χρονος νεαρός ακρωτηριάστηκε εξαιτίας του ατυχήματος!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flash News, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες με μία μηχανή, με αποτέλεσμα ο 28χρονος οδηγός του δικύκλου να υποστεί ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι, από το γόνατο και κάτω.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και σε άλλα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας τις αισθήσεις του.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος: Καρφώθηκε σε δέντρα με το αυτοκίνητο του και βρήκε τον θάνατο!

Θρήνος επικρατεί στην Αρκαδία. Καρφώθηκε με το αυτοκίνητο του σε δέντρα και βρήκε τον θάνατο από την σφοδρή σύγκρουση.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, στην περιοχή Κούτρουφα, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να μείνει εγκλωβισμένος στο όχημά του. Θρηνεί η Κρήτη! Βρέθηκε νεκρή μετά από σφοδρό τροχαίο!

Το αυτοκίνητο του «καρφώθηκε» σε δέντρα και στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική με 2 οχήματα και επτά άνδρες, μαζί με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θρήνος θάνατος τροχαίο

Θλίψη! Νεκρός σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη!

Νεκρός ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: thestival.gr