Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις με την μητέρα που άφησε νεογέννητο σε πολυκατοικία - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις με την μητέρα που άφησε νεογέννητο σε πολυκατοικία -  Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Εξελίξεις με την μητέρα που άφησε νεογέννητο σε πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα μετά τον εντοπισμό του όπου του δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.

Το κοριτσάκι διεκομίσθη στο νοσοκομείο με υποθερμία, όπως επισήμανε η κ. Παπαχριστοδούλου και παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Όπως επισήμανε η διοικήτρια του νοσοκομείου στη μαιευτική κλινική του Ιπποκράτειου παραμένει για νοσηλεία και η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης. Σε βάρος της 25χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εγκατέλειψαν βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι εγκατέλειψαν βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Συγκεκριμένα, ένοικος εντόπισε το βρέφος γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακώβου Πολυλά, στη Χαριλάου.

Σοκ στην Τρίπολη! Κρίσιμη κατάσταση 14χρονης από έκρηξη υγραερίου!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το βρέφος, αγνώστου φύλου ακόμη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί και ζητούσαν από τους γιατρούς την σφαίρα!

Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί και ζητούσαν από τους γιατρούς την σφαίρα. Την αποκάλυψη έκανε το βραζιλιάνικο περιοδικό Veja.

Οι άνδρες έκαναν έφοδο στο νοσοκομείο Ζετούλιου Βάργκας στις 21 Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το κορίτσι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εφόδου της αστυνομίας, όταν ένα από τα στελέχη της άνοιξε πυρ σε μοτοσικλετιστή και χτύπησε το παιδί κατά λάθος.

Η μικρή Άγκαθα υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε με τους αστυνομικού να ζητούν από τους γιατρούς να τους δώσουν πίσω την σφαίρα, κάτι που αρνήθηκαν να κάνουν. Συναγερμός! Επίθεση με μαχαίρι σε αρχηγείο της Αστυνομίας! Υπάρχουν νεκροί!

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι άρχισε εσωτερική έρευνα για την «πιθανή ανάρμοστη συμπεριφορά» στελεχών της ομάδας που ενεπλάκη, εντός των ορίων της ευρύτερης έρευνας που διενεργείται.