Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Υπήρξε τραυματισμός!

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Παντελεήμονα όταν άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη γυναίκα αλλά και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ελληνίδα σύζυγος τού Αφρικανού άνδρα ειδοποίησε την αστυνομία τις πρωινές ώρες λέγοντας ότι ο σύζυγός της, σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε την ίδια και τα παιδιά τους με μαχαίρι.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό ο οποίος όμως, τραυματίστηκε.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του και απήγαγε το παιδί τους!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός, την ώρα που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο.

Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο! Άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε πως θα ανατιναχτεί!

Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Δημήτριο! Άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι μαζί με τους γονείς του και απειλούσε πως θα ανατιναχτεί.

Ο άντρας κλείδωσε τους ηλικιωμένους γονείς του σε δωμάτιο του σπιτιού, πήρε μία μπουκάλα υγραερίου στα χέρια και απειλούσε ότι θα ανατινάξει το σπίτι. Συναγερμός στη Γλυφάδα! Εξαφανίστηκε 28χρονος!

Από τη διαρροή υγραερίου στους χώρους του σπιτιού μετά από λίγη ώρα λιποθύμησε και έτσι οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο τον απεγκλώβισαν.

Οι γονείς του που ήταν κλειδωμένοι στο δωμάτιο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άντρας που λιποθύμησε.

Συναγερμός! Ταμπουρωμένος άνδρας απειλεί να κάνει «κόλαση» μουσείο στη Γαλλία!

Συναγερμός έχει σημάνει με την είδηση ότι ταμπουρωμένος άνδρας απειλεί να κάνει «κόλαση» μουσείο στη Γαλλία!

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, όπου τουλάχιστον ένα άτομο έχει «οχυρωθεί» στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Συναγερμός για βόμβα σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας!

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν τη νύχτα στο κτίριο. Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Συναγερμός! Ταμπουρωμένος άνδρας απειλεί να κάνει «κόλαση» μουσείο στη Γαλλία!