Προσοχή! Συναγερμός για ραδιενέργεια στο νερό! Σε ποια περιοχή εντοπίστηκε;

Απαγορεύεται η χρήση!

Προσοχή! Συναγερμός για ραδιενέργεια στο νερό! Σε ποια περιοχή εντοπίστηκε;

Προσοχή! Συναγερμός «χτύπησε» για ραδιενέργεια στο νερό! Τι δήλωσαν οι ειδικοί και σε ποια περιοχή εντοπίστηκε;

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλβης, με ανακοίνωσή της, απαγορεύει στους περίπου 50 κατοίκους την κατανάλωση του νερού καθώς και τη χρήση του για μαγείρεμα ή άλλες οικιακές χρήσεις λόγω των υπερβάσεων των τιμών ραδιενέργειας.

Μεγάλη προσοχή! Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη!

«Ερευνούμε αυτό το διάστημα τις υπόλοιπες γεωτρήσεις στην περιοχή, είμαστε σε συνεχή επαφή με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και ενεργούμε κατ' εντολή των αρμοδίων. Εάν δεν βρούμε λύση, σε δεύτερη φάση θα μεταφέρουμε νερό στη Μικροκώμη με άλλο αγωγό από τον διπλανό οικισμό του Προφήτη» δήλωσε ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας.


Σύμφωνα με τον κ. Λιάμα, οι μετρήσεις στο νερό επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και ενώ οι περσινές ήταν καλές, οι φετινές έδειξαν περιεκτικότητα σε ουράνιο, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κατανάλωση από τους κατοίκους, που πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Έκτακτο από την ΕΥΔΑΠ: Αυτή η περιοχή της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό!

Μεγάλη περιοχή της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό! Δείτε για ποια περιοχή πρόκειται!

Ανακοίνωση έβγαλε η ΕΥΔΑΠ! Διαβάστε παρακάτω...

Χωρίς νερό θα μείνουν οι κάτοικοι του Παγκρατίου από το απόγευμα της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας.

Όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης, από τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (14.04.2019) έως τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (15.04.2019) θα σημειωθεί πτώσητης πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι στον Προφήτη Ηλία, Μετς, ΟΤΕ, Άλσος Παγκρατίου και μεταξύ των οδών Ιέρωνος – Αστυδάμαντος – Εργοτίμου και Φορμίωνος.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

ΔΕΗ: Μεγάλη προσοχή με το τιμολόγιο! Το λάθος που φουσκώνει τους λογαριασμούς!

Ένα μοιραίο λάθος στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, είναι αρκετό για να φουσκώσει τους λογαριασμούς σας!

Συγκεκριμένα, μαζί με την ώρα, αλλάζει και η ρύθμιση για το ωράριο νυχτερινού τιμολογίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.

Τμηματικό ωράριο

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου

• 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
• 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

· 23:00-07:00

Συνεχές ωράριο*

Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

  • Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ (link: http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis) για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.
TAGS