Τροχαίο σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! Νεκρή η οδηγός!

Εικόνες-σοκ!

Τροχαίο σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! Νεκρή η οδηγός!

Σοκ στα Τρίκαλα με τροχαίο δυστύχημα! Ένα τρένο συνέτριψε ένα αυτοκίνητο ενώ η οδηγός του βρέθηκε νεκρή.

Το τροχαίο έγινε σε διάβαση όταν αυτοκίνητο προσπάθησε να τη διασχίσει ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες – Εκείνη την ώρα ερχόταν τρένο από Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα.

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα, στις 11.15 το πρωί στα Τρίκαλα, μετά από σύγκρουση οχήματος με τρένο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη διάβαση του Πυργετού και προσπαθούσε να διασχίσει, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα κι ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα οδηγό του οχήματος, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα και η 73χρονη οδηγός σκοτώθηκε. Αν και η Πυροσβεστική κατάφερε να την απεγκλωβίσει, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Τρικάλων και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Σοβαρό τροχαίο στην Κόρινθο! Θρήνος για τον νεκρό άνδρα. "Έφυγε" στα 50 μετά από σύγκρουση της μηχανής του με ένα λεωφορείο!

Συγκλονισμένη παραμένει η Κόρινθος από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Αλμυρή-Κατακάλι.

Τροχαίο - σοκ στην Μύκονο! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 50χρονου μοτοσικλετιστή. Ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, στιγμές μετά το τραγικό περιστατικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ωστόσο μόλις έφτασε στο νοσοκομείο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο - σοκ στην Τρίπολη! Νεκρή μία γυναίκα!

Τροχαίο - σοκ στην Τρίπολη! Νεκρή μία γυναίκα!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:00, στο 6ο χιλιόμετρο της Άστρους – Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, μετά από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, μια 68χρονη γυναίκα, η οποία ήταν συνοδηγός στο ένα αυτοκίνητο έχασε την ζωή της, ενώ ο οδηγός του οχήματος είναι βαριά τραυματίας και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης. Θρηνεί η Κρήτη! Βρέθηκε νεκρή μετά από σφοδρό τροχαίο!

Ο οδηγός του άλλου οχήματος, που εμπλέκεται στο τροχαίο έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στην περιοχή βρέθηκαν 4 πυροσβέστες, που επιχείρησαν για το απεγκλωβισμό των θυμάτων.

πηγή: protothema.gr