Μαντινάδα- έπος από γιαγιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δε φαντάζεστε πώς τον αποκάλεσε!

Πέθανε στα γέλια ο πρωθυπουργός!

Μαντινάδα- έπος από γιαγιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δε φαντάζεστε πώς τον αποκάλεσε!

Δε φαντάζεστε πώς αποκάλεσε αυτή η γιαγιά τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Του είπε μία μαντινάδα-έπος και τον τρέλανε!

Στην Κίσσαμο στα Χανιά βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με πλήθος κόσμου να σπεύδει να τον χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του, όμως την παράσταση έκλεψε μία ηλικιωμένη που τον αγκάλιασε και του είπε μία μαντινάδα.

Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι στην Βοστώνη! Ο γιος τους, τους έχει περάσει στο ύψος!

Μάλιστα η γιαγιά στην Κίσσαμο είχε ετοιμάσει μία μαντινάδα κομμένη και ραμμένη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μέσα από τα δίστιχα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον «αντικαταστάτη» του Χανιώτη Εθνάρχη και προπάππου του, Ελευθερίου Βενιζέλου. Συγκεκριμένα η μαντινάδα αναφέρει:

«Παιδιά κ’ εγγόνια έκανε ο γερο Βενιζέλος,
όμως κανείς δεν του ‘μοιασε να ναι ευχαριστημένος
Της φύσης επαράγγειλε αγόρι μου, ο μέγας μας εθνάρχης,
της αδερφής του δισέγγονονο*, να ‘ναι ο αντικαταστάτης.

Όταν εσύ γεννήθηκες τα γιασεμιά ανθούσαν,
και τα πουλάκια στα κλαδιά γλυκά κελαηδούσαν

Όταν εσύ γεννήθηκες χαμογελούσε η φύση,
η μοίρα σου εσκέφτηκε στη δόξα να σε ντύσει».

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αίγυπτο με σούπερ στιλάτο κοστούμι! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο με το look του!

O Έλληνας πρωθυπουργός βλέπει αυτή την ώρα τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Αιγύπτου-Ελλάδας στο Κάϊρο. Θα ακολουθήσει και η διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας – Κύπρου, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις των τριών ηγετών. Σε αυτές αναμένεται να υπάρξει αυστηρή καταδίκη των τουρκικών ενεργειών, τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ, όσο και στη Συρία.

Ο ηγέτης της Αιγύπτου βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με τον Τούρκο πρόεδρο, μετά την υποστήριξη που έχει επιδείξει ο τελευταίος στην απαγορευμένη οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Μετά την εκδίωξή της από την Αίγυπτο το 2013, η αιγυπτιακή Μουσουλμανική Αδελφότητα εγκαταστάθηκε στην Τουρκία, στην οποία άνοιξε και τηλεοπτικούς σταθμούς.Η Αίγυπτος, μάλιστα, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο περί «εγκλημάτων» τόσο του ίδιου, όσο και των συμμάχων του Τζιχαντιστών.

Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι στην Βοστώνη! Ο γιος τους, τους έχει περάσει στο ύψος!


Ο Σίσι έχει κατηγορήσει τον Ερντογάν για παροχή οπλισμού στους αντάρτες του ISIS και ασφαλών καταφυγίων, σε μια καταφανή παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Είναι τέτοια η ένταση που χαρακτηρίζει τους δύο άνδρες, που όταν συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, γύρισαν την πλάτη ο ένας στον άλλον, με τον Ερντογάν να εξαφανίζεται από την εκδήλωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!