Σοκ στην Νέα Ιωνία: Τον έπιασαν ημίγυμνο μέσα σε αμάξι με ανήλικο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Νέα Ιωνία: Τον έπιασαν ημίγυμνο μέσα σε αμάξι με ανήλικο!

Σοκ επικρατεί στην Νέα Ιωνία μετά την είδηση πως αστυνομικοί στην διάρκεια περιπολίας έπιασαν έναν 55χρονο ημίγυμνο μέσα σε αμάξι μαζί με ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος και ο ανήλικος είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω social media και είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ ο μεσήλικας φαίνεται πως προσέγγισε τον ανήλικο με οικονομικά ανταλλάγματα.

Φρίκη! Βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη επί τέσσερα χρόνια!

Το ρεπορτάζ έδωσε το δελτίο του Open!

Μάνη: Εξελίξεις σοκ για τον ιερέα που ασελγούσε στην 12χρονη! Και δεύτερος άνδρας εμπλέκεται στην υπόθεση!

Εξελίξεις σοκ για τον ιερέα που ασελγούσε στην 12χρονη στην Μάνη. Και δεύτερος άνδρας εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 12χρονη στην Ανατολική Μάνη, σε βάρος της οποίας φέρεται να ασελγούσε 57χρονος ιερέας. Ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα, όμως πυροδοτεί η νέα εξέλιξη σύμφωνα με την οποία, για τη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού κατηγορείται ένα ακόμα πρόσωπο.

To 12χρονο κορίτσι έχει αναφέρει εδώ και μερικά 24ωρα ότι ο ιερέας σύντροφος της μητέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τη χτυπούσε όταν εκείνη αντιδρούσε. Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τους αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία.

«Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή. Η μικρή δηλαδή μετά από λίγος μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου!» δηλώνει στο STAR η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη.

Το κορίτσι από τον Απρίλιο του 2018 φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Την ασέλγεια αποκάλυψε σε ψυχολόγο που κίνησε όλες τις διαδικασίες. Η μητέρα της, σύντροφος του ιερέα, δεν την πίστεψε. Προκάλεσε μάλιστα επεισόδιο με τους υπευθύνους του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε επίσκεψη της με τον ιερέα στο σπίτι όπου ζούσε το παιδί.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους ενώ έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για την ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν δεύτερο άντρα!

Ο ιερέας είναι πατέρας έξι παιδιών κι από την περασμένη Τρίτη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή: protothema.gr