Ηράκλειο: Επιχειρήσεις "γαζώθηκαν" με σφαίρες!

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας;

Ηράκλειο: Επιχειρήσεις

Ηράκλειο: Επιχειρήσεις "γαζώθηκαν" με σφαίρες στην περιοχή της Αττικής! Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τι είχε συμβεί τη στιγμή της επίθεσης!

Το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν έξω από τα κτίρια επιχειρήσεων στην κεντρική λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο εξετάζουν καρέ-καρέ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν αυτούς που τις «γάζωσαν» με σφαίρες τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Χάος στην Αττική Οδό! Απίστευτο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο!

Την στιγμή της επίθεσης δεν περνούσαν αυτοκίνητα κι έτσι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Ωστόσο, από τους τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς που έριξαν εναντίον των κτιρίων οι άγνωστοι δράστες, προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Ο συναγερμός που σήμανε ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, αλλά και την Αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο σημείο, όμως οι «πιστολέρο» είχαν εξαφανιστεί.


Το υλικό από τις κάμερες δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άνδρες να βγαίνουν από ένα αυτοκίνητο και να αρχίζουν να πυροβολούν τις τζαμαρίες των επιχειρήσεων, που στεγάζονται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής του Ηρακλείου. Αμέσως μετά, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Συναγερμός μετά από πυροβολισμούς! Δυο ηλικιωμένοι τραυματίες!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς σε τζαμί. Δυο ηλικιωμένη είναι τραυματίες σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Σκηνικό τρόμου επικράτησε στη γαλλική πόλη Μπαγιόν, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε τζαμί. Από την επίθεση τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άνθρωποι.

Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί σε συναγωγή! Πληροφορίες για δύο νεκρούς!

Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι ο δράστης συνελήφθη αφότου άνοιξε πυρ μπροστά από το τζαμί της πόλης Μπαγιόν, στα Ατλαντικά Πυρηναία της νότιας Γαλλίας.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε με το όπλο του, κατά τις 15:00 τοπική ώρα, έναν 74χρονο και έναν 78χρονο. Επιχείρησε, μάλιστα, να πετάξει συσκευή ανάφλεξης στο κτίριο.

Το Reuters, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, σημειώνει ότι άνδρας φέρεται να είναι προσκείμενος στον ακροδεξιό χώρο και πρώην υποψήφιος με το κόμμα της Μαρίν Λεπέν.

Πολλοί ήταν οι πυροβολισμοί που ήχησαν, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος από τη ρίψη μπιτονιού βενζίνης στο οποίο είχε βάλει φωτιά.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης διέφυγε από το σημείο, συνελήφθη όμως στην οικεία του στο Λαντ. Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε ένα όπλο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στη Φλόριντα!

Συναγερμός σήμανε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στη Φλόριντα. Έρευνες από αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων.

Το εμπορικό κέντρο αποκλείσθηκε. Πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι υπήρξαν πυροβολισμοί.Συναγερμός! Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς!

Πριν από λίγο η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω twitter ότι πλέον δεν υπάρχει ένοπλος, αλλά δεν αναφέρει αν υπήρξαν ή όχι πυροβολισμοί και με τι συνέπειες.

Σημειώνει ωστόσο ότι γίνεται έρευνα στο εμπορικό κέντρο.

Πυροβολισμοί εμπορικό κέντρο

Πυροβολισμοί εμπορικό κέντρο