Έκτακτη στάση εργασίας! Ποιους αφορά; Ξεκίνησε ήδη...

Έσκασε τώρα!

Έκτακτη στάση εργασίας! Ποιους αφορά; Ξεκίνησε ήδη...

Έκτακτη στάση εργασίας ξεκίνησε ήδη! Διαβάστε αναλυτικά ποιους αφορά!

Η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 4ώρη στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00 στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:


«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Πανελλαδική απεργία σήμερα! Ποιους αφορά;

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Συνάδελφοι,
όλοι στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ
την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
και ώρα 12.00
στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
(Αίθουσα «ΑΠΟΛΛΩΝ» -ημιώροφος) Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ»

«Έσκασε» νέα 48ωρη απεργία! Μεγάλη προσοχή!

Μόλις «έσκασε» νέα 48ωρη απεργία! Μεγάλη προσοχή γιατί σίγουρα κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν! Διαβάστε αναλυτικά....

Σήμερα ξεκινά η 48ωρη απεργία των εργαζομένων σε ΠΟΕ- ΟΤΑ, όπου εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.


Στην απεργία μετέχουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των δήμων, με το πρόβλημα να είναι ήδη αρκετά μεγάλο στους μεγάλους δήμους της χώρας. Το σαββατοκύριακο η Αθήνα είχε γεμίσει σκουπίδια από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, με τον Δήμο να ζητά από τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια. Το ίδιο κάνουν οι μεγάλοι δήμοι της χώρας και σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα.

Νέα απεργία στην χώρα! Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ;

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και ζήτησε την συνεργασία των δημοτών, ώστε να μην γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα σκουπίδια αυτό το διήμερο.

«Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, κάνουμε ότι μπορούμε για να διαχειριστούμε το πρόβλημα όσο γίνεται καλύτερα. Χρειάζεται η συνεργασία όλων μας για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Ευχαριστώ όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος και βγάζουν σκουπίδια με φειδώ. Για να προστατεύσουμε όλοι τη δημόσια υγεία», ανέφερε στο μήνυμά του.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, αύριο στις 10 το πρωί.

Έρχεται απεργία στα ΜΜΜ! Χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό!

Έρχεται απεργία στα ΜΜΜ! Πότε θα μείνουμε χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό; Μεγάλη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες!

Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη 17/10 έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να εξαγγείλουν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Νέα απεργία και στάσεις εργασίας! Ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες!

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (εκτός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) θα εκτελούν δρομολόγια μόνο στο διάστημα μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ.