Τραγωδία στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος;

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία!

Τραγωδία στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος;

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία που συνέβη στα Μέγαρα! Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος;

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την άγρια δολοφονία στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του εισέβαλε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ:

«Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!».

Τραγωδία στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι κατέθεσε η σύζυγος του δράστη;

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του (σ.σ. την αδερφή του θύματος).

«Δεχόταν απειλές από τον γαμπρό του», λέει συνάδελφος του 48χρονου γιατρού

Συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στην εκπομπή , ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει… Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

«Δεν θυμόταν τι έγινε», λέει ο αδερφός του δράστη

Από την πλευρά του, ο αδερφός του δράστη ανέφερε στην κατάθεση του ότι ο 50χρονος ήταν σε σοκ και δεν θυμόταν τι είχε γίνει. «Την Πέμπτη γύρω στις 19.30 μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, στα Μέγαρα, για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει. Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Ο χωρισμός με τη γυναίκα του τον είχε στρεσάρει. Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί…».

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (05.11.2019) στις 11 το πρωί. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι βαρύτατες. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως δεν θυμάται τι έκανε, είχε θολώσει και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πράξη του.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη! "Βρέθηκα σε αδιέξοδο"!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τραγωδία στα Μέγαρα! Οι δηλώσεις του δράστη εξοργίζουν, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα σε αδιέξοδο"!

Στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών θα αποδώσει ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού την εν ψυχρώ δολοφονία του κουνιάδου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα και τον τραυματισμό της συζύγου του. “Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα...” φέρεται πως θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και μάλιστα οι συνήγοροι του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξουν πάνω της την υπερασπιστική του γραμμή.

Τραγωδία στα Μέγαρα: Οι πρώτες δηλώσεις του δράστη! «Δεν ξέρω τι έκανα...»!

Ο 50χρονος, από τον περασμένο Απρίλιο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο θάνατος της μητέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του καθώς ήταν πολύ δεμένος μαζί της. Άρχισε να εμφανίζει ασταθή συμπεριφορά και προβλήματα ενώ η απόρριψη της συζύγου του – οι πληροφορίες λένε ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια την ανάγκασαν να φύγει μαζί με το παιδί τους - τον εξαγρίωσε και τον οδήγησε στη φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, το ότι μετατέθηκε από σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου των κρατουμένων λόγω της “περίεργης” συμπεριφοράς του χειροτέρεψαν την κατάσταση. Τα επεισόδια με τους προϊσταμένους του ήταν συχνά ενώ ακόμα και την Πέμπτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν πάρει το πιστόλι για να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, είχε τσακωθεί στη δουλειά του με φόντο την μετάθεσή του. Το γεγονός δε, ότι, όπως φέρεται να υποστήριξε, η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, τον εξόργιζε και τον έβγαζε εκτός εαυτού.

Ο 50χρονος μετά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία επέστρεψε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τρίτης όπου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή των Μεγάρων έτσι ώστε να εντοπίσουν το όπλο που χρεησιμοποίησε ο 50χρονος για να εκτελέσει τον κουνιάδο του, το οποίο όπως είπε δεν γνωρίζει που βρίσκεται καθώς τελούσε υπό πλήρη σύγχυση και πριν παραδοθεί το πέταξε ενώ δεν δικαιολόγησε γιατί είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο.