Φολέγανδρος: Δείτε το πρόσωπο της 45χρονης για πρώτη φορά! Ποια η κατάσταση της υγείας της!

Τι συνέβη;

Φολέγανδρος: Δείτε το πρόσωπο της 45χρονης για πρώτη φορά! Ποια η κατάσταση της υγείας της!

Τέλος είχαμε στο μυστήριο με την εξαφάνιση της 45χρονης τουρίστριας στη Φολέγανδρο! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της!

Επέζησε μόνη επί δύο μέρες πάνω σε ένα μικρό βαρκάκι!

Φολέγανδρος: Ραγδαίες εξελίξεις με την 45χρονη που εξαφανίστηκε!

Αυτή είναι η 45χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία, που μετά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε, εντοπίστηκε ζωντανή 40 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Φολέγανδρου.

Για τον εντοπισμό της είχαν ενημερωθεί οι λιμενικές Αρχές Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Σαντορίνης, ενώ πραγματοποιούνταν έρευνες από περιπολικά σκάφη του λιμενικού καθώς και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

φολεγανδρος

Η 45χρονη περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού το πρωί και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο. Είναι καλά και περπατούσε μόνη, χωρίς βοήθεια. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, για προληπτικές εξετάσεις. Για την ευχάριστή είδηση ενημερώθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος επί δύο ημέρες αγωνιούσε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Συνεργός στην Κρήτη! Αγωνία για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, με την αγωνία να κορυφώνεται για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Αγωνία επικρατεί στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά για την τύχη μιας 18χρονης κοπέλας που μάλιστα είναι και μητέρα ενός βρέφους.

Η κοπέλα, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία, έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής λέγοντας στους συγγενείς της πως θα πάει στο ψιλικατζίδικο και θα επιστρέψει αμέσως ωστόσο δεν γύρισε ποτέ στην οικογένεια της.

Συναγερμός στην Κρήτη! Εξαφανίστηκε 18χρονη!

Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου με την Αστυνομία να διερευνά την υπόθεση.

Συνεργός στην Κρήτη! Αγωνία για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης. Σε εξέλιξη οι προσπάθειες εντοπισμού της νεαρής Παναγιώτας Σ.

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, από την περιοχή του Κορωπίου, η Παναγιώτα Σ., 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναγιώτας Σ. σήμερα, 8 Οκτωβρίου, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Παναγιώτα Σ. έχει ύψος 1.57 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη ζακέτα και αθλητικά με σχέδιο παραλλαγής. Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

εξαφάνιση 15χρονου