Ραγδαίες εξελίξεις με το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε πλήθος! Ένας νεκρός και 15 τραυματίες!

Στιγμές τρόμου!

Ραγδαίες εξελίξεις με το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε πλήθος!  Ένας νεκρός και 15 τραυματίες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων, αφού ο απολογισμός των θυμάτων του είναι ένας νεκρός, αλλά και 15 τραυματίες!

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν εχθές στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένα λεωφορείο έπεσε στο πλήθος, πάνω σε στάση.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ όπως ανακοίνωσε Τούρκος αξιωματούχος, ένας άνθρωπος υπέκυψε στα τραύματά του.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από αυτό κρατώντας μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε ένα άτομο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μέσω θαλάσσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι 15 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων πέντε σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στα κοντινά νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός λεωφορείου που έσπειρε τον τρόμο, γεννήθηκε το 1986 και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το Associated Press, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται τρεις Ιρανοί και δύο παιδιά.

Πάντως ο δήμος ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα για να μην επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα η αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Λεωφορείο βγήκε εκτός πορείας! 29 νεκροί!

Τραγωδία με λεωφορείο που βγήκε εκτός πορείας! 29 νεκροί από το τραγικό συμβάν!

Μία ακόμη πολύνεκρη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες σε αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα στο Lucknow-Agra, στην περιοχή Uttar Pradesh, της Ινδίας! Ένα λεωφορείο που μετέφερε τουλάχιστον 50 άτομα, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε από μεγάλο ύψος σε κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι και πολλοί ακόμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει διασωστικά συνεργεία, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ πρώτιστο μέλημα των ινδικών αρχών είναι ναι προσφερθεί κάθε βοήθεια στους τραυματίες, ώστε να μην αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο: