Φολέγανδρος: Καρέ - καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η 45χρονη γυναίκα!

Παρασύρθηκε από την κακοκαιρία!

Φολέγανδρος: Καρέ - καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η 45χρονη γυναίκα!

Καρέ - καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η 45χρονή γυναίκα που εξαφανίστηκε από την Φολέγανδρο!

Βγήκε την Παρασκευή από το ιστιοπλοϊκό στη Φολέγανδρο με μία βοηθητική φουσκωτή βάρκα για να ψωνίσει στο νησί και ενώ τηλεφώνησε στον άντρα της πως επιστρέφει, δεν γύρισε.

Η φουσκωτή βάρκα παρασύρθηκε από τη Φολέγανδρο προς την Κρητη

Η ιστορία με την 47χρονη τουρίστρια που χάθηκε στη Φολέγανδρο έγινε αμέσως είδηση, ενώ ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το Λιμενικό με τη συνδρομή ελικοπτέρων.

Φολέγανδρος: Ραγδαίες εξελίξεις με την 45χρονη που εξαφανίστηκε!

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά την Κυριακή το μεσημέρι όταν η γυναίκα εντοπίστηκε (μέσα σε αυτή την πλαστική βάρκα που βλέπουμε στις φωτογραφίες) να έχει παρασυρθεί από τον καιρό 40 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Φολεγάνδρου.

 Φολέγανδρος: Καρέ - καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η 45χρονη γυναίκα!

Η γυναίκα παρασύρθηκε από τον κόλπο της Αγκάλης προς την Κρήτη, ευτυχώς ήταν ντυμένη με μπουφάν και καπέλο, ενώ όταν βρέθηκε ήταν καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

 Φολέγανδρος: Καρέ - καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η 45χρονη γυναίκα!

Πηγή: iefimerida.gr

Φολέγανδρος: Δείτε το πρόσωπο της 45χρονης για πρώτη φορά! Ποια η κατάσταση της υγείας της!

Τέλος είχαμε στο μυστήριο με την εξαφάνιση της 45χρονης τουρίστριας στη Φολέγανδρο! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της!

Επέζησε μόνη επί δύο μέρες πάνω σε ένα μικρό βαρκάκι!

Αυτή είναι η 45χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία, που μετά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε, εντοπίστηκε ζωντανή 40 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Φολέγανδρου.

Για τον εντοπισμό της είχαν ενημερωθεί οι λιμενικές Αρχές Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Σαντορίνης, ενώ πραγματοποιούνταν έρευνες από περιπολικά σκάφη του λιμενικού καθώς και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

φολεγανδρος

Η 45χρονη περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού το πρωί και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο. Είναι καλά και περπατούσε μόνη, χωρίς βοήθεια. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, για προληπτικές εξετάσεις. Για την ευχάριστή είδηση ενημερώθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος επί δύο ημέρες αγωνιούσε.

Πηγή: athensmagazine.gr