Απεργία: Αναλυτικά πως θα κινηθούν σήμερα και την Πέμπτη τα ΜΜΜ!

Σας αφορά!

Απεργία: Αναλυτικά πως θα κινηθούν σήμερα και την Πέμπτη τα ΜΜΜ!

Σήμερα, για Τρίτη 5/11 και Πέμπτη 7/11 είχε προγραμματιστεί απεργία στα μέσα μεταφοράς! Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.

Επομένως τα δρομολόγια στα τρένα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά χωρίς καμία αλλαγή ή στάση εργασίας!

Ραγδαίες εξελίξεις με την στάση εργασίας της Τρίτη! Τι άλλαξε!

Επίσης, η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Έκτακτη στάση εργασίας την Τρίτη! Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς;

Έκτακτη στάση εργασίας ανακοινώθηκε για την Τρίτη! Ποια μέσα μεταφοράς θα συμμετέχουν και πως θα κινηθούν!

Σε νέες στάσεις εργασίας προχωρά, την Τρίτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με τρίωρες διακοπές στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού!

Πανελλαδική απεργία σήμερα! Ποιους αφορά;

Αναλυτικά, στις 5 Νοεμβρίου θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας: μία το πρωί (5π.μ - 8π.μ), μία το μεσημέρι (1μ.μ - 4μ.μ) και μία το βράδυ (9μ.μ-12μ.μ). Οι στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες για ώρες με αυξημένη κίνηση στα μέσα σταθερής τροχιάς και αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα στο επιβατικό κοινό.

Κύριο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών είναι η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έχει λήξει από καιρό.

Πώς θα κινηθεί το μετρό, από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Ελ. Βενιζέλος Την ίδια ημέρα, οι συρμοί του Μετρό, στην γραμμή 3, δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, κατά την διάρκεια των στάσεων εργασίας.

Πηγή: lifo.gr

Έκτακτη στάση εργασίας! Ποιους αφορά; Ξεκίνησε ήδη...

Έκτακτη στάση εργασίας ξεκίνησε ήδη! Διαβάστε αναλυτικά ποιους αφορά!

Η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 4ώρη στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00 στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:


«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Πανελλαδική απεργία σήμερα! Ποιους αφορά;

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Συνάδελφοι,
όλοι στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ
την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
και ώρα 12.00
στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
(Αίθουσα «ΑΠΟΛΛΩΝ» -ημιώροφος) Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ»