Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής!

Έχασε τη μάχη...

Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής!

Απέραντη θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης! Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής!

Ο θρυλικός παρουσιαστής έχασε τη μάχη με τη σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Η οικογένειά του ενημέρωσε για το συμβάν: «Με θλίψη σας ενημερώνουμε πως ο πολυαγαπημένος σύζυγος και πατέρας έφυγε γαλήνια από τη ζωή. Σας ευχαριστούμε όλος για την στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα, στη μάχη που δώσαμε».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Gay Byrne "έφυγε" σε ηλικία 85 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ξεχώρισε καθώς θεωρείται ο πρωτοπόρος των late night shows.

Πασίγνωστος παρουσιαστής πέθανε! Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του νέου κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1934. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι "Μια αγάπη για το καλοκαίρι". Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Έχει γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα, σημαντικότεροι δίσκοι του όμως είναι οι "Ανθολογίες", το "Εκείνο το καλοκαίρι OST" (Α' Βραβείο Μουσικής Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1971" και η "Οδός Αριστοτέλους".

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Γιάννης Σπανός!

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του.

Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

Πένθος! Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος και επικρατεί πένθος στην Πάτρα, από όπου και καταγόταν.

Ο Φώτης Χρονόπουλος ήταν γιος του ιστορικού στελέχους της φιλελεύθερης παράταξης Δημήτρη Χρονόπουλου, συνταξιούχου της ΔΕΗ.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο. Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ της Αθήνας και της Πάτρας, ενώ ήταν δοκιμιογράφος και βιβλιοκριτικός. Από τις εκδόσεις «Περίπλους» είχε εκδοθεί επίσης το βιβλίο του «Ποιος, Τι, Πού, Πότε – Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας».

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος