Σοκ στην Φθιώτιδα! Εργολάβος έπεσε από στέγη!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στην Φθιώτιδα! Εργολάβος έπεσε από στέγη!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Φθιώτιδα όταν εργολάβος έπεσε από στέγη!

Το εργατικό ατύχημα ενός 51χρονου συνέβη την Παρασκευή, ο εργολάβος όμως ενημέρωσε την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής.

Ένας άνδρας από την Ινδία 51 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το lamiareport.gr, την Παρασκευή (1/11) το μεσημέρι κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών, σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Χιλιαδού Φωκίδας.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε 7μελες συνεργείο για αντικατάσταση της στέγης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Σοκ στη Φθιώτιδα: Δικηγόρος βίαζε 11χρονη επί τρία χρόνια!

Μετά το ατύχημα ο εργάτες μετήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Πρέπει να αναφερθεί ότι αν και το ατυχές συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή, η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον 49χρονο εργολάβο Αλβανικής υπηκοότητας, μόλις την Κυριακή το μεσημέρι.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στην Φθιώτιδα: 45χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του, κόβοντας δέντρο!

Τραγωδία στη Θεσπρωτία και το χωριό Ράγιο, όπου ένας 45χρονος έχασε σήμερα τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ο άτυχος 45χρονος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κόψει ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 45χρονο στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Η είδηση του θανάτου βύθισε στην θλίψη τους οικείους του, καθώς και ολόκληρο το χωριό και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σοκ στη Φθιώτιδα: Βρέθηκε φάκελος με "ύποπτη" σκόνη!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στη Φθιώτιδα βρέθηκε ένας φάκελος με "ύποπτη" σκόνη.

Συναγερμός σήμανε στη Φθιώτιδα το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς εντοπίστηκε στο γυμνάσιο της Λάρυμνας στον δήμο Λοκρών ύποπτος φάκελος που περιείχε σκόνη.

Απίστευτο περιστατικό! Ξέχασαν για τρεις ώρες μικρό αγοράκι σε σχολικό!

Αρχικά για την ύπαρξη του φακέλου ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών με πυροτεχνουργό από την Λαμία έσπευσαν στο γυμνάσιο.

Μετά την έρευνα που έκανε ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες του Π.Κ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στο σχολείο.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα μαθητή που έστειλε τον φάκελο προς την διευθύντρια του σχολείου. Μάλιστα την πληροφορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: tvstar