Έγκλημα στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Αυτή είναι η απόφαση του ανακριτή!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Έγκλημα στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Αυτή είναι η απόφαση του ανακριτή!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το έγκλημα στα Μέγαρα και συγκεκριμένα με τον δράστη λίγο μετά την απολογία του! Αυτή είναι η απόφαση του ανακριτή!

Ο κατηγορούμενος ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή υποστήριξε ότι δεν θυμάται τις πράξεις του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος από τα Μέγαρα που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε το 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγο του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αποχαιρέτησε το παιδί του, με σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Έγκλημα στα Μέγαρα: "Έσπασε" την σιωπή της η σύζυγος του κατηγορούμενου - «Γινόταν βίαιος και απειλούσε»!

Η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ προσκόμισε ήδη στον ανακριτή ιατρικά πιστοποιητικά και φαρμακευτικές συνταγές που λάμβανε, προκειμένου να πείσει για τους ισχυρισμούς του ότι έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: enikos.gr

Έγκλημα στα Μέγαρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! «Είμαι άρρωστος άνθρωπος»!

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα που συνέβη στα Μέγαρα και συγκεκριμένα με τον δράστη! Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι άρρωστος άνθρωπος»!

Εξηγήσεις για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του στα Μέγαρα δίνει σήμερα στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές ο κατηγορούμενος ως δράστης του εγκλήματος, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Ο 50χρονος καλείται να απολογηθεί για βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Πέμπτη εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι του κουνιάδου στα Μέγαρα πυροβολώντας τον θανάσιμα. Από τα πυρά του 50χρονου τραυματίστηκε μάλιστα και η 43χρονη σύζυγος του θύματος στο πόδι.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αναμένεται να επικαλεστεί σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για την αντιμετώπιση των οποίων λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.

Μάλιστα, μέσω των συνηγόρων του δεν αποκλείεται να ζητήσει και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο 50χρονος εξαφανίστηκε με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε με το δικηγόρο του στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

Πηγή: protothema.gr