Εξελίξεις στην υπόθεση των δύο κυνηγών που σκότωσαν τον γαμπρό τους: Αφέθηκαν ελεύθεροι- Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα!

Τι αναφέρει η εισαγγελέας;

Εξελίξεις στην υπόθεση των δύο κυνηγών που σκότωσαν τον γαμπρό τους: Αφέθηκαν ελεύθεροι- Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα!

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο κυνηγοί που σκότωσαν το γαμπρό τους στη Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις στην υπόθεση δείχνουν πως η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κυνηγοί που συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου γαμπρού τους από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας που εκπυρσοκρότησε.

Φρίκη στην Κύπρο! Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του με οξύ! Χαροπαλεύει για την ζωή της!

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν το μεσημέρι, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες. Η ίδια ζήτησε να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος κυνηγός και κατόπιν να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση. Πρόκειται για έναν 57χρονο και τον 61 ετών αδελφό του, που μαζί με τον 46χρονο γαμπρό τους ξεκίνησαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνου στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ο 61 ετών άνδρας, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στο πίσω μέρος «εντός του φορτωτή-κουβά» του αγροτικού οχήματος. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , «ο 57χρονος έπεσε και κατά την πτώση του εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 46χρονος».
Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: 46χρονος πέθανε από τους ίδιους του τους συγγενείς!

Θρήνος επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη! Μοιραία κατάληξη! 46χρονος πέθανε από τους ίδιους του τους συγγενείς!

Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος λίγο πριν τις 11 το βράδυ και οι συγγενείς του είχαν πάει για κυνήγι με τρακτέρ!

Θρήνος στην Εύβοια! Πέθανε 16χρονη μαθήτρια μετά από σκληρή μάχη...

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να δέχθηκε κατά λάθος τα σκάγια 57χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα! Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το τρακτέρ οδηγούσε άνδρας, 61 ετών, ενώ στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 57χρονος έπεσε από το αγροτικό όχημα και τότε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε φέρεται να εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ