Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Περαστικός εντόπισε πτώμα να επιπλέει στην θάλασσα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Περαστικός εντόπισε πτώμα να επιπλέει στην θάλασσα!

Φρίκη επικρατεί στην Θεσσαλονίκη με το πτώμα που εντόπισε περαστικός να επιπλέει στην θάλασσα της Νέας Κρήνης το βράδυ της Τετάρτης.

Οπως μετέδωσε η ιστοσελίδα thestival.gr στο σημείο έφτασε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις του Λιμενικού, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του άτυχου άνδρα.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, η σορός ανήκει σε έναν 60χρονο.

Έκτακτο: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών από έκρηξη!

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από την Άμεση Δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Ν. Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τη σορό 60χρονου ημεδαπού. Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέβη στο σημείο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ». Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης»

Φρίκη στην Λαμία: Βρήκαν πτώμα 10 ημερών! Το ανακάλυψαν λόγω δυσοσμίας!

Φρίκη επικρατεί στην Λαμία. Βρήκαν πτώμα 10 ημερών και το ανακάλυψαν λόγω της έντονης δυσοσμίας μέσα σε διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Τραγωδία στα Ίσθμια! Βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται το lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Βρήκαν πτώμα 10 ημερών! Το ανακάλυψαν λόγω δυσοσμίας