Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες!

Μεγάλη προσοχή!

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες!

Έσκασε τώρα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες!

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για πλημμύρα! Το φαινόμενο που «χτυπά» τη νύχτα...

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ που προβλέπει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα:


1. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

2. Στη δυτική Πελοπόννησο από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

Καιρός σήμερα: Έντονες καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Ο καιρός σήμερα προβλέπει έντονες καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους! Δείτε ακριβώς πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία!

Το άγριο πρόσωπό του αναμένεται να δείξει και σήμερα ο καιρός, καθώς η πρόβλεψη της ΕΜΥ αναφέρει πως σχεδόν σε όλη τη χώρα θα επικρατούν βροχές και καταιγίδες, που θα είναι ισχυρές κατά την διάρκεια της ημέρας, μέχρι και το απόγευμα.

Καιρός: Έντονη κακοκαιρία από σήμερα! Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» χαλαζοπτώσεις;

Από τη νύχτα τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην βορειοδυτική Ελλάδα και θα επεκταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες, με την Αττική, μεταξύ άλλων, να είναι στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Καιρός: Που θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Πιο συγκεκριμένα, η ΕΜΥ αναφέρει πως τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα σε: ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), Εύβοια, κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα σε Θεσσαλία, Κυκλάδες και δυτική Κρήτη.

Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακά να βελτιωθεί ο καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά ισχυροί ως 7 μποφόρ. Στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά της χώρας.