Σοκαριστική η κατάθεση για τον ιερέα στην Κέρκυρα: «Με παρενοχλούσε ακόμα και μέσα στην εκκλησία»!

Προκαλούν ανατριχίλα!

Σοκαριστική η κατάθεση για τον ιερέα στην Κέρκυρα: «Με παρενοχλούσε ακόμα και μέσα στην εκκλησία»!

Η κατάθεση που έγινε εις βάρος του ιερέα στην Κέρκυρα από την ανήλικη είναι απλά σοκαριστική. «Με παρενοχλούσε ακόμα και μέσα στην εκκλησία»!

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές των κοριτσιών που κατηγορούν τον ιερέα στην Κέρκυρα ότι ασέλγησε σε βάρος τους.

Σοκ! Η κατάθεση της 12χρονης για την κακοποίηση από τον ιερέα στη Μάνη που συγκλονίζει!

Το ένα κορίτσι, που κατέθεσε μήνυση στις αρχές Σεπτεμβρίου σε βάρος του ιερέα, είναι σήμερα 16 ετών, ενώ όταν έγινε γνωστό αυτό, οι γονείς 14χρονης κατέθεσαν επίσης μήνυση σε βάρος του ιερέα για ασελγείς πράξεις.

Στη μήνυσή του το πρώτο κορίτσι περιγράφει με λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε. Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη αναφέρει ότι ντρεπόταν για όσα της έκανε ο ιερέας ένα καλοκαίρι, όταν ήταν 12 ετών. «Ασέλγησε πάνω μου εκείνο το καλοκαίρι πάνω από τρεις φορές. Ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Star. Από την πλευρά της, το άλλο κορίτσι, που είναι 14 χρονών σήμερα, υποστηρίζει ότι «Ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι του μία φορά σε ηλικία εννέα ετών».

Οταν ο ιερέας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί, την Παρασκευή, κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί εξαγριωμένοι φώναζαν εναντίον του και τελικά φυγαδεύτηκε από εκεί. Για την πρώτη μήνυση ο ιερέας, σύμφωνα με το Star, υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του. «Ήμουν διαχυτικός όχι μόνο με αυτό το κορίτσι, αλλά και με άλλα παιδιά γιατί έχω αδυναμία στα παιδιά. Δεν έχω δικά μου παρά το γεγονός ότι έκανα προσπάθειες να αποκτήσω με τη γυναίκα μου. Όσα ισχυρίζεται το κορίτσι τα αρνούμαι. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού γι’ αυτό το οποίο πιθανόν να παρεξήγησε η ανήλικη».

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες!

Φρίκη επικρατεί και στην Κέρκυρα, μετά την είδηση πως ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες Σε βάρος του έχουν υποβάλει μηνύσεις οι γονείς δύο ανηλίκων κοριτσιών.

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί.

Μετά το σοκ στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της υπόθεσης του ιερέα στη Μάνη, μια δεύτερη υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται στη δημοσιότητα.

Ο ιερέας δεν έδωσε εξηγήσεις σήμερα στη Δικαιοσύνη, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ο ιερέας βρέθηκε στη θέση του απολογούμενου μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι γονείς ανήλικης, περίπου πριν από είκοσι μέρες, σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος παπάς ασέλγησε σε βάρος του παιδιού τους. Μετά τη μήνυση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του ιερέα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Πηγή: protothema.gr

TAGS