Σοκ στην Καβάλα! Σκότωσαν καταστηματάρχη με πυροβόλο!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Καβάλα! Σκότωσαν καταστηματάρχη με πυροβόλο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως σκότωσαν έναν καταστηματάρχη στην Καβάλα με πυροβόλο όπλο.

Νεκρός βρέθηκε μέσα στην καντίνα που διατηρούσε ένας 59χρονος άντρας, κάτοικος της τοπικής κοινότητας Κρηνίδων, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας.

Φρίκη! Αποκεφάλισε την σύζυγο του και έκοψε το λαιμό της 5 ετών κόρης του!

Ο άτυχος άντρας είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του μέσα στην αυτοσχέδια καντίνα που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τον ιατροδικαστή για επιτόπια αυτοψία πριν μετακινήσουν τη σορό του άτυχου άντρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύζυγος του 59χρονου φαίνεται να βρίσκονταν στην καντίνα τη στιγμή του πυροβολισμού, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσαν δυο θαμώνες, ο άτυχος άντρας λίγο πριν αποχωρήσουν οι ίδιοι από την καντίνα άρχισε να λογομαχεί με έναν τρίτο θαμώνα που είχε έρθει στην καντίνα.

Στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε το όπλο παρά μόνο κάλυκες που μάζεψαν οι αστυνομικές αρχές.
Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το στυγερό έγκλημα που έγινε στη Ρόδο. Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν έπειτα από αναζήτηση πολλών ωρών εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου - επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός.

Φρίκη! Αποκεφάλισε την σύζυγο του και έκοψε το λαιμό της 5 ετών κόρης του!

Σύμφωνα με τη «www.rodiaki.gr», πρόκειται για κάτοικο της περιοχής και γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηλικίας 45 περίπου ετών. Στην ίδια ηλικία είναι επίσης και ο φερόμενος ως δράστης του φονικού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σιάννα Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...