Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στο παιδί της! Το φουλάρι της πιάστηκε στο μίξερ και...

Αυτή την εικόνα αντίκρισαν οι Αρχές όταν πήγαν στο σπίτι της!

Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στο παιδί της! Το φουλάρι της πιάστηκε στο μίξερ και...

Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του παιδιού της, όταν το φουλάρι που φορούσε πιάστηκε στο μίξερ και τη σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ, που επικαλούνται μαρτυρίες των Πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο, η γυναίκα χρησιμοποιούσε ένα ρομπότ κουζίνας για την παρασκευή στο διαμέρισμά της στην πόλη Σεντ Ετιέν στην κεντρική Γαλλία, όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε στο δοχείο και ουσιαστικά την στραγγάλισε.

Ο γιος της, αφού προσπάθησε να αφαιρέσει το φουλάρι της, κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και κάλεσε τις Αρχές. Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Όταν οι άνδρες της πυροσβεστικής βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην πόλη της Γαλλίας, ήταν πάρα πολύ αργά για την άτυχη μητέρα, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP. Οι Αρχές αναμένεται να πραγματοποιήσουν νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διευκρινίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ: Βρήκε τραγικό θάνατο από αμοιβάδα κάνοντας μπάνιο σε λίμνη!

Ανδρας που κολυμπούσε στα νερά λίμνης πεθαίνει όταν προσβάλλεται από εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα.

Ενα σπάνιο, όσο και φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε τεχνητή λίμνη στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο εν λόγω άνδρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, ο άνδρας πέθανε έπειτα από μόλυνση που προκάλεσε ένα είδος αμοιβάδας, η οποία και αποκαλείται εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα.

Πέθανε 11 μέρες μετά την έκθεση στην εγεφαλοφάγα αμοιβάδα

Ο άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ένιωσε αδιαθεσία αφότου απόλαυσε το κολύμπι σε πάρκο αναψυχής Fantasy Lake Water Park στην πόλη Κάμπερλαντ Κάουντι στις 12 Ιουλίου. Η ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του δημοσιεύτηκε ωστόσο την Τετάρτη.

Πέθανε στα 39 της η Μαρία Βλάχου ύστερα από μάχη με τον καρκίνο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του abcnews, το ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου, που οφείλεται στην Naegleria fowleri, όπως είναι η επιστημονική ονομασία της εγκεφαλοφάγας αμοιβάδας. Πρόκειται για μονοκύτταρο οργανισμό που φαίνεται, όπως δηλώνει και το όνομά του, να τρέφεται με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η αμοιβάδα μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρα αν εισέλθει στον οργανισμό από τη ρινική κοιλότητα, ωστόσο δεν μπορεί να προκαλέσει ασθένεια σε περίπτωση κατάποσης.

Η αμοιβάδα προκαλεί σοβαρή ασθένεια, ακόμη και εννιά μέρες μετά την έκθεση. Τα συμπτώματα της νόσου είναι οξύς πονοκέφαλος, πυρετός, ναυτία και εμετοί, ενώ μπορούν να εξελιχθούν σε ξηρό λαιμό, λιποθυμίες ακόμη και κώμα.