Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Που θα "χτυπήσουν" έντονες καταιγίδες; Θα μαυρίσει ο ουρανός!

Μεγάλη προσοχή!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Που θα

Θα μαυρίσει ο ουρανός! Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Που και πότε θα "χτυπήσουν" έντονες καταιγίδες;

Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες αναμένονται τα πολύ έντονα φαινόμενα. Ολες οι λεπτομέρειες για την εξέλιξη της επερχόμενης κακοκαιρίας από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός μας δείχνει το άσχημο πρόσωπο του! Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και πολλά μποφόρ!

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ εξηγεί γιατί καθυστερούν για λίγες ώρες τα πολύ έντονα φαινόμενα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που εμποδίζουν τις καταιγίδες να φτάσουν στη δυτική Ελλάδα. Κάτι τέτοιο, όμως, θα πάψει να συμβαίνει από το απόγευμα, οπότε και αναμένονται πολύ έντονες καταιγίδες να φτάσουν στη δυτική χώρα και όσο περνούν οι ώρες θα προχωράνε προς την κεντρική Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου και δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις του για τις περιοχές που θα δεχτούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής:

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Μαύρο" το τρίτο κύμα της κακοκαίριας! Πότε θα σαρώσει τη χώρα;

"Μαύρο" το τρίτο κύμα της κακοκαίριας! Πότε θα σαρώσει τη χώρα; Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί μέσα από ένα έκτακτο ανακοινωθέν!

Σε τροχιά προς την ανατολική νησιωτική χώρα βρίσκεται το μέτωπο της κακοκαιρίας που αφήνει μεγάλα ύψη βροχής, όμως από το Σάββατο αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, επίσης διήμερης διάρκειας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών τις επόμενες ώρες, αλλά και μέχρι την Τετάρτη, οπότε -μετά από μια ανάπαυλα τη Δευτέρα και την Τρίτη- αναμένεται και τρίτο κύμα κακοκαιρίας.

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί όλη την χώρα για την θεομηνία που έρχεται από ώρα σε ώρα! Αυτές είναι οι «μαύρες» περιοχές!

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ τονίζει πως χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στη δυτική Ελλάδα το επόμενο δεκαήμερο.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο βίντεο:

τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ