Συναγερμός στην Ευελπίδων! Έπεσαν χημικά και κρότοι λάμψης!

Τι συνέβη;

Συναγερμός στην Ευελπίδων! Έπεσαν χημικά και κρότοι λάμψης!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευελπίδων. Έπεσαν χημικά και κρότοι λάμψης έξω από τα δικαστήρια μεταξύ αλληλέγγυων και αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, oι αλληλέγγυοι βρίσκονταν στα δικαστήρια για συμπαράσταση στους τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» οι οποίοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Οι απολογίες ενώπιον του ανακριτή των δύο κατηγορουμένων, ξεκίνησαν με ισχυρά αστυνομικά μέτρα.

Έκτακτο! Συναγερμός στο Μετρό στο Μοναστηράκι!

Οι κατηγορούμενοι 41 και 45 ετών αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! Τραυματίστηκε αστυνομικός!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας μετά από επεισόδια που ξεκίνησαν στα Εξάρχεια. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από μολότοφ.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης.

Έκτακτο: Συναγερμός στον Σταθμό Λαρίσης! Συμπλοκή μεταξύ ανδρών με έναν τραυματία!

Στόχος των δραστών ήταν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθορές έχουν υποστεί οι μοτοσυκλέτες τους. Η ομάδα της ΔΙΑΣ συνόδευε διμοιρία των ΜΑΤ που προσέγγιζε το σημείο προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία.

Σάλος στη Θεσσαλονίκη! Έσπασαν τα ισόβια του αστυνομικού που έπνιξε την 7χρονη κόρη του!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι έσπασαν τα ισόβιου του αστυνομικού που έπνιξε την 7χρονη κόρη του!

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης αναγνώρισε στον παιδοκτόνο το ελαφρυντικό του «σύννομου βίου» πριν την τέλεση της πράξης – Μετά την απόφαση, επέστρεψε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται εδώ και 4,5 χρόνια.

Σοκ στη Ρόδο! 7χρονη ζωγράφισε τον βιασμό της - Ένοχοι η μητέρα, ο παππούς και η θεία!

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον αστυνομικό που σόκαρε το Πανελλήνιο, όταν τον Ιούνιο του 2015, ομολόγησε ότι στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του.

Κι ενώ σε πρώτο βαθμό, είχαν επιβληθεί ισόβια στον παιδοκτόνο, το Εφετείο «έσπασε» τα ισόβια, καθώς ναι μεν έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του «σύννομου βίου» πριν την τέλεση της πράξης και επιβάλλοντας της ανώτερη ποινή που προβλέπεται από το νόμο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο και ζήτησε συγγνώμη.

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού, λόγω ψυχικής διαταραχής, που προέβαλε η υπεράσπισή του. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης επέστρεψε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου κρατείται τα τελευταία 4,5 χρόνια για να εκτίσει τον υπόλοιπο της ποινής του.

«Δεν περνούσε από το μυαλό μου» λέει η μάνα

Από την πλευρά της, η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, η οποία μεγαλώνει το δεύτερο κοριτσάκι που απέκτησε με τον κατηγορούμενο δεν μπόρεσε να εξηγήσει την πράξη του πρώην συζύγου της.

«Δεν περνούσε από το μυαλό μου. Αν είχα αντιληφθεί ότι είναι επιθετικός στα παιδιά θα τα είχα πάρει και θα είχα φύγει. Θεωρώ ότι ένας πατέρας πρέπει να προστατεύει τα παιδιά του» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε, στις 9 Ιουνίου 2015, όταν ο δράστης, ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση κι ανέφερε σε συνάδελφό του ότι σκότωσε το παιδί του, μέσα στο διαμέρισμά του, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.