Σκηνές σοκ σε δικαστήριο! Κατηγορούμενος έβγαλε όπλο - Δύο νεκροί!

«Πάγωσαν» οι Αρχές!

Σκηνές σοκ σε δικαστήριο! Κατηγορούμενος έβγαλε όπλο - Δύο νεκροί!

Σκηνές σοκ σε δικαστήριο όπου κατηγορούμενος έβγαλε όπλο! Δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε δύο ανθρώπους σε δικαστήριο στην Ταϊλάνδη προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, αφού άνοιξε πυρ κατά δύο εναγόντων και των δικηγόρων τους, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον τους και ότι αυτά που κατέθεσε ήταν ψεύδη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία και προκάλεσε ταραχή!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο της επαρχίας Τσανταμπούρι, ανατολικά της Μπανγκόκ. Από τα πυρά του πρώην αστυνομικού έχασαν τη ζωή τους ένας από τους ενάγοντες και ένας από τους δικηγόρους, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.

Σάλος στη Θεσσαλονίκη! Έσπασαν τα ισόβια του αστυνομικού που έπνιξε την 7χρονη κόρη του!

Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατονομάστηκε ως Ταρίν Τσανταραθίπ, και αυτοί που είχαν προσφύγει εναντίον του βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων μια αγωγή για κάποια έκταση γης και ποινικές υποθέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Σουρίγια Χονγκουιλάι εμφανώς σοκαρισμένος.

"Όταν ο δικαστής βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο εναγόμενος έκανε το μη αναμενόμενο", πρόσθεσε ο Σουρίγια. Τον Οκτώβριο δικαστής στη νότια Ταϊλάνδη αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος μέσα στο δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε αθωώσει πέντε μουσουλμάνους, που ήταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία, επικρίνοντας το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα του. Περισσότερα σε λίγο!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Το συμβάν έγινε στη Γαλλία και επικράτησε πανικός, ενώ σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix Du Nord, οι δράστες εισέβαλαν σε καφετέρια στην περιοχή Burgundy, στις 4:30 μ.μ. ώρα Γαλλίας και άρχισαν να πυροβολούν.

Στη συνέχεια, οι δράστες με τα όπλα στα χέρια τρέχουν σε ένα λευκό φορτηγό. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση. Για περισσότερες εξελίξεις, θα σας ενημερώσουμε μέσα στην ημέρα με σχετικό θέμα.