Θρήνος στην ομάδα του Άρη! Ο θάνατος που τους έχει "τσακίσει"!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στην ομάδα του Άρη! Ο θάνατος που τους έχει

Θρήνος επικρατεί στον Άρη για τον μικρό Παναγιώτη, ο οποίος έχασε την "μάχη" για την ζωή και έφυγε από την ζωή μέσα στο χειρουργείο.

Ο μικρός Παναγιώτης - Γερβάσιος που είχε συγκινήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη που τον είχε επισκεφθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, έχασε την άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γρηγοριάδης!

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Άρη έμαθαν τα δυσάρεστα νέα και εξέφρασαν τη λύπη τους και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού άγγελου. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και ο ΑΣ Άρης και η ΚΑΕ Άρης.

Πέθανε ο μικρός Παναγιώτης

Θρήνος στον Άρη

Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Θρήνος επικρατεί στο Βόλο, μετά την είδηση πως πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα συνταξιούχος έμπορος, που άφησε το δικό της στίγμα στο εμπόριο μέσα από τη λειτουργία του ομώνυμου καταστήματος με χαλιά στην πόλη.

Σήμερα, τα καταστήματα της συνεχίζουν να διατηρούν οι επόμενες γενιές.

Θρήνος! Πέθανε η Ειρήνη Ντέρη!

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί, απ΄ τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου – Βόλου , ενώ η σορός της θα είναι στο ναό από τις 10.30 το πρωί.

Κατερίνα Βελέντζα πέθανε

Θρήνος! Πέθανε ο Χρήστος Καραγκιόζης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε ο Χρήστος Καραγκιόζης! Ο ίδιος, αφήνει πίσω του τεράστιο έργο....

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Καραγκιόζης.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών.

Θρήνος στον κόσμο της μόδας: Πέθανε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 16.30 στα κοιμητήρια «Αναστάσεως του Κυρίου» στο 5οχλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης .

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του συλλόγου στο facebook:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου σε ηλικία 54 ετών ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Καραγκιόζης Χρήστος.

Ο Κύριος Καραγκιόζης Χρήστος διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών.

Ο κύριος Καραγκιόζης ήταν εξαιρετικά δραστήριος και αγωνιζόταν διαρκώς με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών, την αναβάθμιση των συνθηκών στα νοσοκομεία και τις μοναδες νεφρού, την διασφάλιση της ποιότητας της αιμοκάθαρσης, την προάσπιση των δικαιωμάτων καθώς και την διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 16.30 στα κοιμητήρια «Αναστάσεως του Κυρίου» στο 5οχλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης .