Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για κακοκαιρία Βικτώρια! Αυτές οι περιοχές θα «πνιγούν» από λεπτό σε λεπτό!

Μεγάλη προσοχή!

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για κακοκαιρία Βικτώρια! Αυτές οι περιοχές θα «πνιγούν» από λεπτό σε λεπτό!
Ενημέρωση 13.11.2019 16:15

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Βικτώρια! Αυτές είναι οι περιοχές που θα «πνιγούν» από λεπτό σε λεπτό!

Ταλαιπωρία αναμένεται να προκαλέσει και τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Βικτώρια η οποία έχει «δείξει τα δόντια της» από το απόγευμα της Τρίτης προκαλώντας ζημιές σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την «Βικτώρια» αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης, με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά, μάλιστα, όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο σχηματισμό μιας σημαντικής σε έκταση ζώνης σύγκλισης από το Κεντρικό έως το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα μεγάλης κατά τόπους έντασης.

Έκτακτη προειδοποίηση: Σε ποιες περιοχές αναμένεται να χτυπήσει η "Βικτώρια" τις επόμενες ώρες;

Η ζώνη αυτή σταδιακά θα κινηθεί προς τα ανατολικά, επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

Επισημαίνεται ότι στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα πολύ έντονα φαινόμενα είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν μετά το μεσημέρι τμήματα του νομού Αττικής και ενδεχομένως της πόλης της Αθήνας.

Στους χάρτες του meteo.gr που ακολουθούν παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις σε επιλεγμένα τρίωρα (βροχές εντός του τελευταίου τριώρου από την αναγραφόμενη στο χάρτη ώρα).

Πηγή: e-radio.gr

Κρήτη: Κατολισθήσεις στα Χανιά λόγω της «Βικτώρια»!

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στα Χανιά της Κρήτης λόγω της κακοκαιρίας «Βικτώρια» που έχει πλήξει την Αθήνα και τις τελευταίες ώρες κυρίως την Αττική.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα.

Στο κόκκινο η Αθήνα! Απίστευτη κίνηση λόγω της «Βικτώρια» - Που υπάρχουν προβλήματα;

Από τον δήμο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, συνιστάται προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία που έρχεται!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share