Θρίλερ στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό το Ηράκλειο! Τι συνέβη;

Σε σοκ οι επιβάτες!

Θρίλερ στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό το Ηράκλειο! Τι συνέβη;

Θρίλερ έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους στον αέρα όταν έκανε αναγκαστική προσγείωση! Τι συνέβη στο αεροπλάνο με προορισμό το Ηράκλειο;

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Hania.NEWS, οι επιβάτες του αεροπλάνου ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της αεροπορικής εταιρίας πως θα φτάσουν οδικώς στο Ηράκλειο.

Το αεροπλάνο της Aegean δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», εξαιτίας της κακοκαιρίας «Βικτώρια» που πλήττει όλη τη χώρα. Βίντεο σοκ! Αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες αμέσως μετά την προσγείωση!

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους από τα Χανιά ως το Ηράκλειο με λεωφορεία. Όπως φαίνεται, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ηράκλειο της Κρήτης καθιστούν αδύνατη μια εκ νέου προσπάθεια προσγείωσης του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο: Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος! Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο!

Έσκασε έκτακτο τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος- Αναγκαστική προσγείωσε για αεροπλάνο!

Το αιγυπτιακό cargo τύπου Α332 με πενταμελές πλήρωμα σήμανε emergency - Πάνω από τη Χίο το πιλοτήριο γέμισε καπνούς - Ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τέθηκαν σε ετοιμότητα δια παν ενδεχόμενο - Το αεροσκάφος έκανε προσγείωση ανάγκης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 09:45.

Συναγερμός στο Άμστερνταμ! Γίνονται έρευνες για ύποπτη κατάσταση σε αεροπλάνο!

Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τις ένοπλες δυνάμεις και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αιγυπτιακό αεροσκάφος που δήλωσε emergency ενώ πετούσε μέσα στο FIR Αθηνών και υποχρεώθηκε σε προσγείωση ανάγκης στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Το αιγυπτιακό cargo αεροσκάφος τύπου A332 με πενταμελές πλήρωμα εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο στη Γερμανία. Ενώ βρισκόταν στην περιοχή της Χίου, το πλήρωμα του αεροσκάφους αντιλήφθηκε ότι το πιλοτήριο του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς και υποχρεώθηκε να δηλώσει emergency. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, αφού η κατάσταση εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια του πενταμελούς πληρώματος.

Τέθηκαν σε ετοιμότητα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης από τη διοίκηση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού και δόθηκε εντολή σε δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι σε κατάσταση readiness για απογείωση, αφού οι αρχές δεν είχαν καθαρή εικόνα για το αν το πλήρωμα του αεροσκάφους θα καταφέρει να επιτύχει την ασφαλή προσγείωση του cargo.

Με οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας το πλήρωμα του αιγυπτιακού A332 κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου περίπου στις 09:45 έκανε προσγείωση ανάγκης.