Σοκ στον Κορυδαλλό: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο!

Ο πατέρας του σε έξαλλη κατάσταση!

Σοκ στον Κορυδαλλό: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο!

Σοκ επικρατεί στον Κορυδαλλό! Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο! Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν την καταγγελία από τους γονείς!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς του ανηλίκου είχαν παρατηρήσει ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού το τελευταίο διάστημα!

Κέρκυρα: 65χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη! Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας της!

Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις, ο μικρός τους αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος τού φερόταν απρεπώς.Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, το παιδί ισχυρίστηκε ότι 60χρονος το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά.

Ο πατέρας του 9χρονου, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι του 60χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός του από την γειτονιά, και του επιτέθηκε με μία κιθάρα. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού.

Ο 9χρονος, σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, που διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί του έχουν βάση και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του.

Πηγή: cnn.gr

Σοκ στη Θήβα! Συνελήφθη παιδίατρος για ασέλγεια εις βάρος 8χρονης!

Σοκ προκαλεί η είδηση σύλληψης 64χρονου παιδιάτρου του Νοσοκομείου Θηβών με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 8χρονης ασθενούς του!

Το ειδεχθές περιστατικό, σύμφωνα με το LamiaReport, φέρεται ότι σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, όταν η 8χρονη πήγε, συνοδεία της μητέρας της, για εξέταση,στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών.

Θριάσιο: 53χρονος αυτοκτόνησε αφού τον κατήγγειλε η γυναίκα του για ασέλγεια στην κόρη της! (βίντεο)

Η 40χρονη μητέρα της ζήτησε από τη μικρή να μιλήσει και τότε η ίδια φέρεται ότι είπε πως ο παιδίατρος ασέλγησε σε βάρος της, αναγκάζοντάς τη, μεταξύ άλλων, να τον αγγίξει στα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησε η εξέταση από παιδοψυχολόγο κατά την οποία, σύμφωνα με το LamiaReport, η 8χρονη επανέλαβε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο 64χρονος γιατρός συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.