Λίνα Κοεμτζή: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της φοιτήτριας! Το πρόσωπο «κλειδί»...

Ανοίγουν τα στόματα...

Λίνα Κοεμτζή: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της φοιτήτριας! Το πρόσωπο «κλειδί»...

Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή και το πρόσωπο «κλειδί» μόλις φανερώθηκε!

Στον Άρειο Πάγο είναι αποφασισμένη να φτάσει η μητέρα της της άτυχης φοιτήτριας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δηλώνει πως θα ζητήσει ακρόαση από το νέο Εισαγγελέα για την υπόθεση.

“Ο πόνος δεν θα απαλύνει ποτέ. Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για τη ψυχή της. Πρέπει να κριθούν και να καταδικαστούν όπως πρέπει. Δεν ζητάω κάτι άλλο, ζητάω δικαιοσύνη”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας άνδρας που ζει στην Αγγλία. Είχε δεσμό με την άτυχη φοιτήτρια όταν σύμφωνα με την οικογένειά της, την απειλούσαν με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον αναζητά γι ανωμοτί κατάθεση.

“Θεωρώ πως ήταν ο ένας από τους δύο που έψαχναν το στικάκι πάνω από το άψυχο κορμί της Γαλήνης. Την ώρα που ξεψυχούσε η Γαλήνη.

Είναι ύποπτος και για αυτό τον λόγο μπήκαν στο σπίτι του και κατάσχεσαν υλικό, υπολογιστές, στικάκι και οτιδήποτε άλλο υπήρχε. Γιατί δεν μας κάνουν κατ’ αντιπαράσταση, το ζητάμε μαζί με τον δικηγόρο μου εδώ και πόσο καιρό. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να βγει η αλήθεια”, σημείωσε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.

Λίνα Κοεμτζή: Οι τελευταίες ώρες της άτυχης φοιτήτριας! Τι αναφέρει η κολλητή της;

Αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες της Λίνας Κοεμτζή έκανε κολλητή της φίλη, με την οποία η νεαρή φοιτήτρια εργαζόταν μαζί.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η φίλη της 21χρονης φοιτήτριας που τον Νοέμβριο του 2016 έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι τη μοιραία ημέρα ήταν μαζί της μέχρι τις 20:30 το βράδυ.
Μάλιστα περιέγραψε ένα άτομο "χαρούμενο, ευδιάθετο, με πολλή όρεξη για δουλειά και κανένα ψυχολογικό πρόβλημα". Όπως είπε, γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Λίνα Κοεμτζή το τελευταίο διάστημα.

"Δε θα προέβλεπα με τίποτα αυτό που έγινε στη συνέχεια. Εκείνη τη μέρα ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη, περισσότερο από το κανονικό. Πολύ χαλαρή… Για καμιά ώρα που δεν είχε πολλή δουλειά την είχε πάρει και ο ύπνος. Χαλαρή και χαμογελαστή. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι η Γαλήνη υπέφερε από κατάθλιψη".

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Aπειλητικά sms δέχεται η οικογένεια! - «Θα σας ξαποστείλουμε όπως και αυτή!»

Όταν τελείωναν τη δουλειά, η 21χρονη φοιτήτρια είτε πήγαινε στο αγόρι της, είτε πίσω στην εστία. Με τον φίλο της έκαναν σχέδια για το μέλλον να φύγουν στην Ολλανδία. "Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης αλλά σε καμία περίπτωση βίαιος" λέει η φίλη της.

Όσο για το αν γνώριζε για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η 21χρονη;

"Δεν το πιστεύω.Το έκρυβε γιατί θα τη χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε και στο τέλος. Έμαθε ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες και από τη ντροπή του τη χώρισε και απλά η Λίνα έκανε αυτό που έκανε".

Όπως εξηγεί η κολλητή της φίλη, "θεωρώ ότι πήρε πολύ βαριά το ότι την χώρισε το αγόρι της όταν ζούσε τον εκβιασμό και δεν άντεξε την αδικία".

Τέλος, αναφερόμενη στους εκβιασμούς για τις γυμνές φωτογραφίες που φέρεται να δεχόταν η Λίνα, η φίλη της είπε:

"Πιστεύω ότι δεχόταν εκβιασμούς για τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί από τον φωτογράφο στα Γιαννιτσά.Έχω ακούσει για κάποιους άλλους ότι την εκβίαζαν. Δε θεωρώ ότι ισχύει. Της έστελναν μηνύματα συγχωριανοί της, ότι αν δε τους στείλει περισσότερες γυμνές φωτογραφίες θα δημοσιεύσουν αυτές που ήδη έχουν από τον φωτογράφο και ότι θα τις στείλουν στους γονείς της". "Ήταν πολύ αγαθή. Εμπιστευόταν εύκολα τους ανθρώπους", κατέληξε η φίλη της.

athensmagazine.gr