Τραγωδία στην Κρήτη! Μαθητής δημοτικού πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Ποια η κατάσταση του παιδιού;

Τραγωδία στην Κρήτη! Μαθητής δημοτικού πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη όταν ένας μαθητής δημοτικού πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου του!

Το περιστατικό συνέβη στο δημοτικό του νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Γάζι, αναστατώνοντας τους συμμαθητές και τους δασκάλους του παιδιού!

Ο ανήλικος μαθητής, για άγνωστους ακόμα λόγους, μπήκε στην αίθουσα, κλειδώθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, του δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης, σε δήλωσή του επεσήμανε: «Συνομίλησα με τη διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης, ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς – ευτυχώς – στραμπούληξε μόνο το πόδι του». Σοκ! Μαθητής στην Κρήτη τράβηξε όπλο μέσα στο σχολείο του!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Ιεράπετρα! Μαθητής έσυρε την δασκάλα του από τα μαλλιά!

Σοκ δημιουργήθηκε σε σχολείο στην Ιεράπετρα! Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά την δασκάλα του με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί σοβαρά!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής, το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα η δασκάλα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο! Τι συνέβη;

Χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες σε νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πριν συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής, τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα τα χειριστούν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου. Η συγκεκριμένη δασκάλα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Προφανώς το παιδί δεν φταίει, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν είχε. Ανατέθηκε σε μια δασκάλα που δεν ήταν δικιά της δουλειά να στηρίξει και να έχει το παιδί μέσα στην τάξη της. Είναι κάτι πρωτόγνωρο» σημείωσε.

Πηγή: hxonews.gr