Σοκ στην Αριδαία! Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο κοριτσάκι! Ποια είναι η κατάστασή του;

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου!

Σοκ στην Αριδαία! Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο κοριτσάκι! Ποια είναι η κατάστασή του;

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Αριδαία ότι ένα πίτμπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο κοριτσάκι! Ποια είναι η κατάστασή του;

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σε παιδί έγινε γνωστό, δυο ημέρες μετά το περιστατικό στις Σέρρες με τον τραυματισμό του 9χρονου αγοριού.

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα 11χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ στις 8 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας.

Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στα χέρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τέσσερις μέρες μετά και σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Το πίτμπουλ έχει τεθεί υπό περιορισμό μέχρι να γίνει πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος.

Πηγή: protothema.gr

Σάλος στην Εύβοια! 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο! (Βίντεο)

Σάλος ξέσπασε στην Εύβοια όταν 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο!

Επίθεση από σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δέχθηκε ένας 11χρονος στο Αχλάδι της Εύβοιας το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε ο Νίκος (σ.σ. το όνομα του 11χρονου) ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του, είπαν στους γονείς του ότι «με τέτοιες πληγές πρέπει να πας στο Παίδων».

Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει οργισμένος με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου η οποία μετά την επίθεση «έφυγε από την Εύβοια αντί να έρθει να δει το παιδί πώς είναι».

Πηγή: protothema.gr