Σοκ στην Καβάλα: Βρέθηκαν κουτάβια πεταμένα σε σκουπίδια δεμένα με χαρτοσακούλες!

Το ένα από τα 6 δεν κατάφερε να επιζήσει!

Σοκ στην Καβάλα: Βρέθηκαν κουτάβια πεταμένα σε σκουπίδια δεμένα με χαρτοσακούλες!

Σοκ επικρατεί στην Καβάλα! Βρέθηκαν κουτάβια πεταμένα σε σκουπίδια, δεμένα με χαρτοσακούλες!

Περαστικοί και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» βρήκαν τα κουτάβια τα οποία δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους - Το ένα από τα 6 δεν κατάφερε να επιζήσει!

27 παράξενα πράγματα που κάνουν τα ζώα και σίγουρα δεν ήξερες!

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες στην πόλη της Καβάλας πέταξαν στα σκουπίδια 6 κουτάβια κλεισμένα σε χαρτοσακούλα σε δύο διαφορετικά σημεία, όλα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου: στην οδό Αγίου Αθανασίου και στην οδό Σαππαίων.

Περαστικοί και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» βρήκαν τα κουτάβια τα οποία δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους και το μέλος του Σωματείου επιλήφθηκε για την περίθαλψή τους, ωστόσο το ένα από τα 6 δεν τα κατάφερε.

Where to even begin..... Sadly one of our rescued newborn puppies died yesterday at noon and if that wasn't...

Posted by Aisopos Shelter on Friday, November 15, 2019

Τα υπόλοιπα κουτάβια «θα χρειαστούν τροφή, πιθανόν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σίγουρα υιοθεσία, καθώς ένα εθελοντικό Σωματείο δεν μπορεί να καλύψει μόνο του αυτές τις ανάγκες, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο δράστης αυτής της κτηνωδίας» ανέφερε το Σωματείο σε ανάρτησή του.

Πηγή: Kavalapost

Εικόνα σοκ! Σκύλος γεννήθηκε με ουρά στο κεφάλι!

Σκύλος γεννήθηκε με ουρά στο κεφάλι και η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως, προκαλεί σοκ.

Ο Ναρβάλ είναι ο πιο γλυκό σκύλος στον κόσμο και αυτό για την ιδιαιτερότητα του. Έχει ριζωμένη εκ γεννετής στο κεφάλι του μια ουρά.

27 παράξενα πράγματα που κάνουν τα ζώα και σίγουρα δεν ήξερες!

Ο Ναρβάλ γεννήθηκε με αυτή την ανωμαλία στο κεφάλι του ωστόσο οι ειδικοί διαβεβαιώνουν πως δεν νιώθει τον παραμικρό πόνο, ενώ είναι ιδιαίτερα ζωηρός.

Μάλιστα, έχει το παρατσούκλι - μονόκερως.

Σκύλος ουρά στο κεφάλι

Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά - Σκληρές εικόνες!

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο, αλλά γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες...

Η Ruveyda Tirtir, στην επαρχία Karaman της Τουρκίας, παρατήρησε πως η γάτα της είχε αρκετές δυσκολίες στην γέννα της. Η γάτα δεν γέννησε για αρκετές ώρες και η ιδιοκτήτριά της αποφάσισε να επισκεφτεί τον κτηνίατρο για να βοηθήσει το ζώο να ξεγεννήσει.

Ο κτηνίατρος, Bilge Kocak, αποφάσισε να κάνει καισαρική και αυτό που αντίκρισε τον «πάγωσε»: Τρία γατάκια ήταν νεκρά, ενώ ένα εξ αυτών είχε 8 πόδια και 4 αυτιά!

Η καλόγρια που πέταξε το ράσο και έγινε πorνοστάρ! Κολάζει μέχρι και Άγιο...

Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά - Σκληρές εικόνες!Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά - Σκληρές εικόνες!Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά - Σκληρές εικόνες!

Πηγή: Asia Wire