Τραγωδία στην Κατερίνη: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 17χρονης! «Η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχει πια...»!

Σπαράζουν τα λόγια του!

Τραγωδία στην Κατερίνη: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 17χρονης! «Η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχει πια...»!

Η τραγωδία στην Κατερίνη συνεχίζεται με τον πατέρα της 17χρονης να «ραγίζει» καρδιές και να λέει «η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχει πια...»!

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη που μαζί με τη μητέρα της βρήκαν τραγικό τέλος.

Σε σπαρακτικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Κατερίνη εξαφάνιση 17χρονης νεκρές

Νεκρές έξω από το το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους, στις 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κατερίνη! Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της!

Οι πρώτες εικόνες μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κατερίνη, από το σημείο που βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της!

Στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας και σε μια χαράδρα 120 μέτρων βρήκαν τραγικό θάνατο η 17χρονη Μαρία - Ιωάννα και η 45χρονη μητέρα της που είχαν εξαφανισθεί από τις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει εντοπίσθηκε από drone της αστυνομίας. Νωρίτερα, κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον προφυλακτήρα αυτοκινήτου, και το στοιχείο αυτό οδήγησε τις έρευνες για τον εντοπισμό μάνας και κόρης στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς το μεσημέρι και ήδη από την απόκρυμνη χαράδρα η Πυροσβεστική έχει ανασύρει τη σορό του κοριτσιού και είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού της μητέρας. Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

17χρονη νεκρή μητέρα εξαφάνιση

Κατερίνη εξαφάνιση νεκρές

Κατερίνη εξαφάνιση τραγωδία

Τραγωδία Κατερίνη νεκρές εξαφάνιση

Πηγή: protothema.gr