Σοκ στην Πάτρα! 12χρονο αγόρι έπεσε από φωταγωγό! Ποια η κατάσταση του;

Από ύψος 10 μέτρων!

Σοκ στην Πάτρα! 12χρονο αγόρι έπεσε από φωταγωγό! Ποια η κατάσταση του;

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Πάτρα! Ένα 12χρονο αγόρι έπεσε από φωταγωγό! Ποια είναι η κατάσταση του;

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας αγόρι ηλικίας 12 ετών, το οποίο έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων, σε σπίτι στη Γαστούνη Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι βρισκόταν σε ακάλυπτο χώρο του σπιτιού και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φέρεται να πάτησε πάνω σε πλεξιγκλάς, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό τραυματισμένο.

Αμέσως μετά ο 12χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σοκ στην Πάτρα! 16χρονο αγόρι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του! Ο λόγος θα σας εξοργίσει!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική εισήχθη εσπευσμένα ένα 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Ένα 3χρονο αγοράκι νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, από χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10, καθώς κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr είχε προηγηθεί μεταφορά του παιδιού με μονάδα του ΕΚΑΒ από την οδό Θερμοπυλών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όπου λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Καμίνια του νομού Αχαΐας με αποτέλεσμα να επικρατεί σοκ μετά το τραγικό γεγονός.

Πανικός προκλήθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα των Καμινίων στην Πάτρα, όταν Ρωσίδα τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πληροφορίες του PatrasTimes.gr αναφέρουν ότι την γυναίκα παρέλαβε μονάδα του ΕΚΑΒ και φέρεται να είχε τις αισθήσεις της κατά την διακομιδή της. Θρήνος στην Κρήτη! 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Στο ξενοδοχείο μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.