Σοκ στην Παλλήνη! Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού! Ποια η κατάσταση του;

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Σοκ στην Παλλήνη! Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού! Ποια η κατάσταση του;

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό στην Παλλήνη όταν ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού! Ποια είναι η κατάσταση του;

Στις γραμμές του προαστιακού στο ύψος της Παλλήνης έπεσε ένας άνδρας, λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το irafina.gr, που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Ο προαστιακός σταμάτησε έγκαιρα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να απεγκλωβιστεί από τις γραμμές με ελαφρά τραύματα. Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό στο Λονδίνο! Πανικόβλητοι οι επιβάτες!

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε.

γραμμές Προαστριακού Παλλήνη ατύχημα

ατύχημα προαστιακός Παλ΄λήνη

Παλλήνη προαστιακός

Πηγή: protothema.gr

Μεγάλη Προσοχή! Αλλαγές στα δρομολόγια του προαστιακού!

Μεγάλη Προσοχή! Έρχονται αλλαγές στα δρομολόγια του προαστιακού!

Στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων θα τερματίζουν και θα εκκινούν, από 1η Νοεμβρίου 2019 και μέχρι νεωτέρας, τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς Χαλκίδα, που σήμερα ξεκινούν από τον σταθμό Λαρίσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, η αλλαγή αυτή υπαγορεύεται από την έναρξη των εργασιών υπογειοποίησης στo τμήμα ΣΣ Λαρίσης-Αγ. Ανάργυροι, από τον διαχειριστή της υποδομής ΟΣΕ.

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα αυτοκτονίας στο μετρό του Αγίου Δημητρίου!

Οι επιβάτες με αφετηρία το ΣΣ Λαρίσης θα χρησιμοποιούν τον προαστιακό Αθηνών/δρομολόγια Κιάτου για την μετάβασή τους στον ΣΣ Αγίων Αναργύρων και θα μετεπιβιβάζονται σε συρμούς με προορισμό την Χαλκίδα. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από Χαλκίδα με τελικό προορισμό τον ΣΣ Λαρίσης, θα επιβιβάζονται στον Προαστιακό Αθηνών/δρομολόγια Αεροδρομίου στον ΣΣ Αγίων Αναργύρων.

Πηγή: protothema.gr

Tρόμος στον Προαστιακό: 3 άνθρωποι τραυματίες!

Τρόμο στον Προαστιακό το απόγευμα της Τετάρτης (22/5) όταν 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σε συρμό!

Σε ποια περιοχή συνέβη;

Επίθεση πραγματοποίησαν πριν από λίγο άγνωστοι σε συρμό του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο! Από την επίθεση στον συρμό τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης και ενώ το βαγόνι κινούνταν στην περιοχή του Ασπροπύργου, άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε βαγόνι του Προαστιακού με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστούν τρεις επιβάτες.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης, αλλά και η κατάσταση της υγείας των επιβατών που τραυματίστηκαν από τα θραύσματα των τζαμιών και τις πέτρες που χτύπησαν τον συρμό του Προαστιακού.