Ασύλληπτος θρήνος! Νεκρή 15χρονη από κατάρρευση γέφυρας!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ασύλληπτος θρήνος! Νεκρή 15χρονη από κατάρρευση γέφυρας!

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί μετά από κατάρρευση γέφυρας, καθώς μια 15χρονη κατέληξε νεκρή. Τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίστηκαν, δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μία γέφυρα κατέρρευσε σήμερα το πρωί βόρεια της Τουλούζης με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο κι ένα φορτηγό να πέσουν στον ποταμό Tαρν. Τραγικός απολογισμός του ατυχήματος, ο θάνατος μιας 15χρονης, ενώ η νομαρχία, η εισαγγελία και η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής εκφράζουν φόβους για αρκετούς αγνοούμενους.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής, από την κατάρρευση της γέφυρας τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Θρήνος! Νεκρή 20χρονη αθλήτρια!

"Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί ένα θύμα, μια 15χρονη, (το πτώμα της οποίας ανασύρθηκε από τον ποταμό), ενώ η μητέρα της (...) η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα διεσώθη, βοηθούμενη κυρίως από περαστικούς", δήλωσε ο εισαγγελέας της Τουλούζης Ντομινίκ Αλζεαρί, εκφράζοντας φόβους για "αρκετούς αγνοούμενους".

Μεταξύ αυτών μπορεί να βρίσκεται ένας οδηγός φορτηγού και "ίσως" ο οδηγός ενός τρίτου οχήματος, διευκρίνισε παράλληλα ο νομάρχης Ετιέν Γκιγιό.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Ξάπλωσε επειδή είχε πονοκέφαλο και δεν σηκώθηκε ποτέ! Την βρήκε η μητέρα της νεκρή...

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια κοπέλας, η οποία ξάπλωσε να κοιμηθεί επειδή είχε πονοκέφαλο αλλά δεν σηκώθηκε ποτέ. Την βρήκε η μητέρα της νεκρή.

Η 21χρονη Jessica Cain από το Gateshead της Μεγάλης Βρετανίας μετά από νυχτερινή έξοδο με φίλους, ξάπλωσε να κοιμηθεί καθώς όπως είπε στην μητέρα της είχε έντονο πονοκέφαλο.

Θρήνος! Πέθανε η Ειρήνη Ντέρη!

Το πρωί, όταν η μητέρα της είδε πως δεν ξυπνάει, πήρε να δει τι συμβαίνει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να την κάνει να ανοίξει τα μάτια της. Κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, όμως ούτε και οι γιατρού κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή.

Η νεκροψία έδειξε πως η νεαρή πέθανε από μηνιγγίτιδα, κάτι που δεν γνώριζε κανείς.