Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει;

Λένε το τελευταίο «αντίο»!

Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει;

Η τραγωδία στην Κατερίνα συνεχίζεται και σήμερα είναι η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει η τελετή;

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και στη μητέρα της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους .

Η κηδεία τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της!

Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος. Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που εξέτασε τις σορούς των δυο γυναικών είπε στο protothema.gr: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κατερίνη: «Λυγίζουν» οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο! Ακαριαίος θάνατος για την 17χρονη και την μητέρα της!

«Λυγίζουν» οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο της τραγωδία στην Κατερίνη. Ακαριαίος ήταν ο θάνατος για την 17χρονη και την μητέρα της.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρα της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019 όταν η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι για να πάνε βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), οι σοροί έφεραν κακώσεις σώματος και κεφαλής και ο θάνατός τους φαίνεται να επήλθε ακαριαία.

Τραγωδία στην Κατερίνη

Νεκρή η 17χρονη

Αυτοκίνητο Κατερίνη

Τραγωδία στην Κατερίνη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραγικό θάνατο;

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στην Κατερίνη! Τι ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραγικό θάνατο;

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου!

Τραγωδία στην Κατερίνη! Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της!

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης και της μητέρας της, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές έξω από το όχημά τους, σε γκρεμό στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, εννιά μέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Και, σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος.


Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, μετά την πτώση σε χαράδρα 120 μέτρων.

Πηγή: protothema.gr