Απέραντη θλίψη! Εικόνες από την κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της στην Κατερίνη!

Συμβαίνει τώρα!

Απέραντη θλίψη! Εικόνες από την κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της στην Κατερίνη!

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην Κατερίνη μιας και αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η κηδεία της Μαρίας- Ιωάννας και της μητέρας της.

Η τραγωδία της άτυχης μητέρας και κόρης σόκαρε το πανελλήνιο. Αυτή τη στιγμή τελείται στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη, η εξόδιος ακολουθία.Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.

Συναγερμός στην Κατερίνη! 17χρονη εξαφανίστηκε μαζί με τη μαμά της!

Η Μαρία- Ιωάννα και η μητέρα της, Σβέτα, βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, 9 μέρες μετά την εξαφάνισή τους, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

κηδεία κατερίνη
μητέρα κόρη εξαφάνιση
εξαφάνιση κατερίνη
θάνατος μητέρας και κόρης

Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει;

Η τραγωδία στην Κατερίνα συνεχίζεται και σήμερα είναι η κηδεία μητέρας και κόρης! Που και τι ώρα θα γίνει η τελετή;

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και στη μητέρα της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους .

Η κηδεία τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της!

Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος. Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που εξέτασε τις σορούς των δυο γυναικών είπε στο protothema.gr: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

Πηγή: protothema.gr