Φρίκη! Έπεσαν σε αγωγό καυτού νερού και κάηκαν ζωντανοί!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες!

Φρίκη! Έπεσαν σε αγωγό καυτού νερού και κάηκαν ζωντανοί!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως δυο άνδρες έπεσαν σε αγωγό καυτού νερού και κάηκαν ζωντανοί!

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε τρύπα αγωγού με καυτό νερό!

Τραγωδία στην Κατερίνη: «Λυγίζουν» οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο! Ακαριαίος θάνατος για την 17χρονη και την μητέρα της!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον φρικτό θάνατο που είχαν δύο άνδρες στην πόλη Πένζα της Ρωσίας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε τρύπα αγωγού με καυτό νερό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δύο άνδρες βρήκαν «σχεδόν ακαριαίο θάνατο», καθώς εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι εικόνες, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν φρίκη σε όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Στη Ρωσία οι αγωγοί έχουν καυτό νερό που λειτουργεί ως τρόπος θέρμανσης των κτηρίων τον χειμώνα. Τα στοιχεία των ανδρών είναι άγνωστα.

Το τοπικό Υπουργείο Έκτακτων Περιστατικών δήλωσε: «Ένα αυτοκίνητο έπεσε [στην τρύπα] εξαιτίας της κατάρρευσης του εδάφους».

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στα Τρίκαλα: Άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες και έπεσε από το μπαλκόνι!

Φρίκη επικρατεί στα Τρίκαλα. Άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Πληροφορίες θέλουν τον 83χρονο να προσπάθησε να ανάψει το τζάκι και από ένα λάθος να να τυλιχτεί και ο ίδιος στις φλόγες. Μη μπορώντας να τις σβήσει έπεσε στο κενό.

Άλλες ωστόσο, αναφέρουν πως μόνος του ο ηλικιωμένος αυτοπυρπολήθηκε στην βεράντα του σπιτιού με οινόπνευμα και έπειτα πήδηξε στο κενό όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Φωτιά στη μαρίνα Γλυφάδας: Ανατριχιάζουν τα λόγια της 22χρονης που σώθηκε από θαύμα! «Ήμουν μέσα και...»!

Η σορός του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Κάηκε ζωντανός στο διαμέρισμά του!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε μία πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε έναν άνδρα ο οποίος κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του!

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Τσακμάνη στον Λαγκαδά.

Έπιασε φωτιά ταβέρνα σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη!

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Τσακμάνη στον Λαγκαδά.


Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα επιχείρησαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τον άνθρωπο που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Πηγή: protothema.gr