Σάλος με καθηγήτρια σε σχολείο! Έριξε μπουνιές σε μαθήτρια της γιατί...

Άγριο ξύλο μέσα στην αίθουσα!

Σάλος με καθηγήτρια σε σχολείο! Έριξε μπουνιές σε μαθήτρια της γιατί...

Σάλος επικρατεί με καθηγήτρια στις ΗΠΑ. Βγήκε εκτός αυτού την ώρα του μαθήματος με αποτέλεσμα να ρίξει μπουνιές σε μαθήτρια της. Το γιατί δεν έχει γίνει γνωστό.

Σε ένα λύκειο του Μέριλαντ, στη Βιρτζίνια η καθηγήτρια επιτέθηκε σε 17χρονη μαθήτρια με μπουνιές αλλά και τραβώντας τα μαλλιά της.

Την χτυπούσε με μανία, ενώ από το ξύλο δεν άντεξε άλλο, δεν είχε δυνάμεις και κατάφερε να την ρίξει χτυπώντας την στο πάτωμα.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οπού μετά από κάποια λεπτά επεμβαίνουν και χωρίζουν τις δύο γυναίκες με την καθηγήτρια στην συνέχεια να συλλαμβάνεται.

Είδηση σοκ: Αυτή είναι η καθηγήτρια που έκανε σ3ξ με μαθητή της!

καθηγήτρια

σχολείο

Βίντεο σοκ: Καθηγήτρια ρίχνει μπουνιά σε μαθήτρια της!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει μία αδίστακτη καθηγήτρια να ρίχνει μπουνιά σε μαθήτριά της μέσα στο μάθημα!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ μιας και η αναπληρώτρια καθηγήτρια όχι μόνο ρίχνει μπουνιά αλλά κλωτσάει δυνατά τη μαθήτριά της. Ο λόγος ακόμα δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Ένας μαθητής της τάξης φρόντισε να τραβήξει τη σκηνή σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media, ενώ την επόμενη μέρα το σχολείο ανακοίνωσε την απομάκρυνση της αναπληρώτριας καθηγήτριας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της.

Βίντεο σοκ! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Ένας άνδρας κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά σε νυχτερινό κλαμπ.

Δε δίστασε να επιτεθεί κανονικά στην κοπέλα του όταν παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο χόρευε.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.

Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε.

Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους».