Θρήνος! Δυο παιδιά και μια γυναίκα πέθαναν από επιχείρηση μυοκτονίας!

Ασύλληπτη τραγωδία...

Θρήνος! Δυο παιδιά και μια γυναίκα πέθαναν από επιχείρηση μυοκτονίας!

Δυο παιδιά και μια γυναίκα πέθαναν από επιχείρηση μυοκτονίας σε πολυκατοικία στην Ρουμανία και επικρατεί ασύλληπτος θρήνος.

Οι ρουμανικές Αρχές, αποδίδουν το δυστύχημα στην τοξικότητα που προϊόντος που χρησιμοποιήθηκε.

Τα τρία θύματα, ένα νεογέννητο μίας εβδομάδας, ένα 3χρονο παιδί και η μητέρα των δύο παιδιών, πέθαναν μεταξύ Σαββάτου και Δευτέρας.

Τραγωδία: Αποκαλύψεις σοκ για το παιδί του αστυνομικού που πέθανε! Με τι πνίγηκε;

Η εισαγγελία της Τιμισοάρα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και διακίνηση τοξικών ουσιών σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη.

«Υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με τη χρήση ενός ποντικοφάρμακου που περιείχε φωσφορούχο αργίλιο, μια πολύ τοξική ουσία, που μπορεί να προκαλέσει θάνατο στην περίπτωση εισπνοής και η χρήση της οποίας απαιτεί ειδική άδεια», σύμφωνα με την εισαγγελία.

«Τεστ που διεξήχθησαν αποκάλυψαν την παρουσία φωσφιδίου, πιθανόν φωσφορούχου αργιλίου, άνω του ανώτατου επιτρεπτού ορίου, σε θανατηφόρο δόση» αποσαφήνισε ενώπιον δημοσιογράφων η Κριστίνα Πόπα, της Εθνικής Υγειονομικής και Κτηνιατρικής Αρχής ANSVSA.

Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στο παιδί της! Το φουλάρι της πιάστηκε στο μίξερ και...

Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του παιδιού της, όταν το φουλάρι που φορούσε πιάστηκε στο μίξερ και τη σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ, που επικαλούνται μαρτυρίες των Πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο, η γυναίκα χρησιμοποιούσε ένα ρομπότ κουζίνας για την παρασκευή στο διαμέρισμά της στην πόλη Σεντ Ετιέν στην κεντρική Γαλλία, όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε στο δοχείο και ουσιαστικά την στραγγάλισε.

Ο γιος της, αφού προσπάθησε να αφαιρέσει το φουλάρι της, κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και κάλεσε τις Αρχές. Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Όταν οι άνδρες της πυροσβεστικής βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην πόλη της Γαλλίας, ήταν πάρα πολύ αργά για την άτυχη μητέρα, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP. Οι Αρχές αναμένεται να πραγματοποιήσουν νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διευκρινίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Πηγή: protothema.gr