Ηράκλειο - Έκτακτο! Έσκασε βόμβα στην περιοχή!

Στο πόδι οι κάτοικοι!

Ηράκλειο - Έκτακτο! Έσκασε βόμβα στην περιοχή!

Έκτακτο "έσκασε" στο Ηράκλειο! Βόμβα εξερράγη στην περιοχή!

Πρόκειται για ελεγχόμενη έκρηξη την οποία πραγματοποίησαν οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού!

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά! Έκρηξη σε βενζινάδικο!

Ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή του Αρίνα, στο Ηράκλειο, περίπου 50 μέτρα από την ακτή. Πρόκειται για το ίδιο σημείο, όπου το καλοκαίρι είχε βρεθεί βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού βούτηξαν από χθες στην περιοχή και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σήμερα το πρωί, έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη.


Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής, όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν, καθώς όπως λένε και οι ίδιοι ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που σείστηκαν τα τζάμια των σπιτιών τους

Η βόμβα είχε 70 εκατοστά μήκος και 155 χιλιοστά διάμετρο και σύμφωνα με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή, επελέγη η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την εξουδετέρωση του πυρομαχικού, καθώς το ξενοδοχείο είναι κλειστό και δεν υπάρχουν πλέον λουόμενοι στην παραλία.

Πηγή: ekriti.gr

Τραγωδία! Νεκρός πυροσβέστης από έκρηξη σε κέντρο ατόμων με αναπηρία!

Ένας πυροσβέστης νεκρός και άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν, από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ), στα διοικητικά γραφεία κέντρου για άτομα με ειδικές ανάγκες, στην πολιτεία Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φάρμινγκτον ανταποκρίθηκε άμεσα σε κλήση που έκανε λόγο για «μυρωδιά αερίου» στο διοικητικό κτίριο της οργάνωσης Life Enrichment Advancing People (LEAP), η οποία βοηθά ενήλικους με αναπηρία.

«Κατά την άφιξη της πυροσβεστικής ομάδας στην περιοχή, ώστε να διερευνήσει την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Από την έκρηξη, που προκλήθηκε, πιθανότατα, από διαρροή προπανίου, σκοτώθηκε ένας πυροσβέστης και τραυματίστηκαν άλλοι έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερις πυροσβέστες, ένας εργαζόμενος στη LEAP και ένας υπάλληλος ασθενοφόρων.

Πολλά σπίτια στην περιοχή υπέστησαν ζημιές και το κτίριο της LEAP «καταστράφηκε ολοσχερώς», δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε υπάλληλος της LEAP, πέντε λεπτά πριν την έκρηξη, μια ομάδα παιδιών είχε επιβιβαστεί σε σχολικό λεωφορείο, ακριβώς μπροστά από το κτίριο!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στο Κάιρο: 17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Δεκαεπτά άνθρωποι έπεσαν νεκροί και άλλοι 32 τραυματίστηκαν σε έκρηξη μπροστά στο αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, στο κέντρο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου σήμερα.

Όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό του Καΐρου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Η αιγυπτιακή εισαγγελία διενεργεί έρευνα για το πολύνεκρο τροχαίο, δήλωσαν πηγές στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση που να αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για επίθεση και όχι για δυστύχημα.

Αρκετοί ασθενείς χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το Ινστιτούτο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ