Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: "Σε 7 ημέρες θα "χτυπηθούμε" από ισχυρά χιονο-χαμηλά"!

Αναλυτική πρόγνωση!

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου:

Μεγάλη προσοχή! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Σε 7 ημέρες Έλληνες θα "χτυπηθούμε" από ισχυρά χιονο-χαμηλά"!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση για την 28η που πλησιάζει!

Συγκεκριμένα έγραψε:

Για τους φίλους Ελληνες από την Αμερική (και τους ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά τους):

Η Ημέρα των Ευχαριστιών- Thanksgiving Day πλησιάζει (28 Νοεμβρίου) και μαζί της και δύο ισχυρά χιονο-χαμηλά τα οποία ίσως δυσκολέψουν τις μετακινήσεις σας στα βορειδυτικά της χωρας (Pacific Northwest -Σιάτλ) αλλά και στα κεντροβορειοανατολικά (Σικάγο) την Τρίτη και την Τετάρη (26-27 Νοεμβρίου) καθώς οι χιονοπτώσεις (ΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ) που φαίνεται να τα συνοδεύουν δείχνουν και με τα σημερινά στοιχεία να είναι ιδιαίτερα πυκνές και οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές!

Ο Σάκης Αρναούτογλου σε νέα προειδοποίηση: «Άγριος» ο καιρός έρχεται τις επόμενες ώρες!

Για καλό και για κακό ρίχνετε μια ματιά στα τοπικά δελτία καιρού τις επόμενες ημέρες για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών είναι μία από τις αργίες με τις περισσότερες μετακινήσεις στις ΗΠΑ και οπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις σε πτήσεις κλπ!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Σάκης Αρναούτογλου καιρός

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Σε 7 ημέρες από τώρα..." - "Μαύρα" νέα για την χώρα...

"Σε 7 ημέρες από τώρα..." - "Μαύρα" νέα για την χώρα... Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Σας ενδιαφέρει όλους!

Συγκεκριμένα με μια ανάρτηση τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μας ενημέρωσε για όσα πρόκειται να συμβούν!

Μεγάλο το καιρικό - προγνωστικό ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες και κυρίως για τις 25-26 του μηνός!

Νέος γύρος βροχοπτώσεων κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρών (πρώτα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και στη συνέχεια με μετατόπιση στην υπόλοιπη χώρα) ξεκινά από αύριο Τρίτη !

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στο βαρομετρικό χαμηλό που αναμένεται σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να επηρεάσει κατά πάσα πιθανότητα τη χώρα μας τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή γύρω στις 25-26 Νοεμβρίου, και το οποίο δεν αποκλείεται να δώσει γενικευμένη κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας πριν ομαλοποιηθεί κάπως πιθανότατα ο καιρός από κει και μετά!

Θα υπάρχουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις και μέσα από τη σελίδα μου εδώ στο facebook αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, τα βράδια (Δευ-Παρ 21:45) καθώς σε κάθε περίπτωση η ακριβής πορεία θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων, προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη καθώς ο καιρός εδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΩΡΑΡΙΟ και εσείς δεν θα πρέπει να χάνετε τον...καιρό σας

Aν βρίσκετε την συγκεκριμένη ανάρτηση ενδιαφέρουσα, κοινοποιήστε τη αν δεν σας κάνει κόπο σε φίλους και γνωστούς!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου