Καταιγίδα «χτυπά» την Αττική - Ισχυρά τα καιρικά φαινόμενα!

Πανικός στους δρόμους από την βροχόπτωση!

Καταιγίδα «χτυπά» την Αττική - Ισχυρά τα καιρικά φαινόμενα!

Έντονη καταιγίδα «χτυπά» αυτή την ώρα την Αττική. Ισχυρά είναι τα καιρικά φαινόμενα που έχουν ξεκινήσει από τη δυτική Ελλάδα.

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται αυτήν την ώρα στην Αθήνα και επικρατεί ένας μικρός πανικός στους δρόμους.

Από νωρίς το πρωί με έκτακτο δελτίο καιρού, έγινε γνωστή η επιδείνωση του καιρού.

Διαβάστε τι προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος στον ΘΕΜΑ 104,6 fm

Στους χάρτες που ακολουθούν αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των αθροιστικών βροχοπτώσεων έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, όπως προβλέπονται από το περιοχικό προγνωστικό μοντέλο BOLAM, και η ένταση της ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα TALOS-ΕΡΜΗΣ.

πρόγνωση καιρού

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: «Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες»!

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για μία ακόμα φορά! «Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες»!

Θα έχει διάρκεια περίπου 48 ώρες - Δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα εκτίμησε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Γιάννης Καλλιάνος: «Αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα για την Αττική και στην Αθήνα»!

Προειδοποίηση για νέο κύμα κακοκαιρίας από τη Δευτέρα απηύθυνε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος ζητώντας την εγρήγορση του κρατικού μηχανισμού.

«Θα πρέπει πρέπει να προετοιμαστούμε για την κακοκαιρία της Δευτέρας. Έρχεται ένα πολύ σημαντικό βαρομετρικό χαμηλό από Ιταλία» εξήγησε ο κ. Καλλιάνος.


Σύμφωνα με τον ίδιο η κακοκαιρία που θα έχει κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές σε ένταση και διάρκεια βροχές και καταιγίδες θα σαρώσει την Ελλάδα «από το μεσημέρι της Κυριακής έως το μεσημέρι της Τρίτης».

«Θα βρέξει αρκετά δυνατά σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι καταιγίδες θα έχουν και διάρκεια ενώ οι νοτιάδες θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάσουν σε ένταση τα 8-8 μποφόρ» είπε ο κ. Καλλιάνος.


Κατά την εκτίμησή του, τέλος, δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της δυτικής και νότιας Ελλάδας.