Έκτακτο: Τροχαίο με δυο αστυνομικούς! Μεταφέρθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Έκτακτο: Τροχαίο με δυο αστυνομικούς! Μεταφέρθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο!

Τροχαίο με δυο αστυνομικούς σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λούτσα.. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οδηγός φορτηγού, ο οποίος επιχείρησε να στρίψει για να εισέλθει σε βενζινάδικο, συγκρούστηκε με τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να πέσουν από τις μηχανές στο έδαφος και να τραυματιστούν.

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη και μια νεκρή!

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: ethnos.gr

Τραγωδία σε τροχαίο στη Ρόδο! Αμάξι έπεσε μέσα στη θάλασσα- Νεκρός ο οδηγός!

Τρομερή τραγωδία σημειώθηκε σε τροχαίο στη Ρόδο! Αμάξι έπεσε μέσα στη θάλασσα και ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά, από το αυτοκίνητό του που έπεσε μέσα στη θάλασσα ένας άντρας αγνώστων στοιχείων.

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη και μια νεκρή!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ιχ όχημα στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και μία γυναίκα, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Ακαντιάς. Η γυναίκα πρόλαβε κι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός δυστυχώς, εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κατέληξε στο βυθό.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν γρήγορη. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα καταφέρνοντας έτσι να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.