Δυο νεκροί πιλότοι από δυστύχημα σε αεροπορική βάση!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Δυο νεκροί πιλότοι από δυστύχημα σε αεροπορική βάση!

Δυο πιλότοι είναι νεκροί σε αεροπορική βάση στην Οκλαχόμα. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής.

Το δυστύχημα έγινε τη συμμετοχή δυο αεροσκαφών τύπου Air Force T-38 Talons κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής.

Οι εικόνες που κυκλφόρησαν, δείχνουν ένα αεροσκάφος να έχει αναποδογυρίσει έξω από τον διάδρομο της βάσης, ενώ ένα δεύτερο στέκεται όρθιο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Ένοπλος άνοιξε πυρ! Τέσσερις οι νεκροί μετά την αιματηρή επίθεση!

Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους!

Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε περιοχή κοντά στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις Πόστασι».

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροπλάνο στον δρόμο! Τουλάχιστον 3 νεκροί!

Όπως αναφέρεται, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες, στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους έχει ήδη μεταβεί ο λεγόμενος «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν μαζί με άλλους «αξιωματούχους».

Τραγωδία! Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο!

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, καθώς συνετρίβη ένα στρατιωτικό αεροπλάνο!

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16, που ανήκε στην αμερικανική πολεμική αεροπορία, συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή, στην πόλη Τρίερ, στα δυτικά της Γερμανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο να έχει εκτοξευθεί πριν την πτώση.

Η τοπική αστυνομία, με μήνυμά της, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μην πλησιάζουν στην περιοχή, η οποία έχει γεμίσει με κηροζίνη, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης του πιλότου.

«Μαχητικό αεριωθούμενο κατέπεσε κοντά στο Τσέμερ στην κομητεία Τρίερ-Ζάαρμπουργκ, σε ακατοίκητη περιοχή» έγραψε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο SWR στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αστυνομικοί σ