Τροχαίο σοκ στην Καβάλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα!

Τι αναφέρει η πυροσβεστική;

Τροχαίο σοκ στην Καβάλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καβάλα η είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα.

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο όταν άντρας βρέθηκε νεκρός στην Καβάλα! Ο άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 55χρονος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός.

Τραγωδία σε τροχαίο στη Ρόδο! Αμάξι έπεσε μέσα στη θάλασσα- Νεκρός ο οδηγός!

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη από συμπολίτες του για τελευταία φορά σε κατάστημα εστίασης του Δάτου από όπου και αναχώρησε μεταξύ 01:00 και 02:00. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ένας 55χρονος αγρότης από το χωριό Δάτο του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο ρέμα.

Το όχημά του βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό μέσα στο ρέμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γεφυράκι στη θέση «Πύργος», μεταξύ Δάτου-Μικροχωρίου.

Τραγωδία στην Καβάλα

Πηγή: athensmagazine.gr

Σοβαρό τροχαίο τώρα στην Συγγρού! Μηχανή παρέσυρε πεζούς!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Συγγρού. Μηχανή παρέσυρε πεζούς στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή παρέσυρε δύο πεζούς -γιαγιά με εγγόνι- που προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο, στο ύψος της Φραντζή.

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

Στο σημείο βρίσκεται Τροχαία, ενώ έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Ο οδηγός της μηχανής βρίσκεται στο οδόστρωμα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Θανατηφόρο τροχαίο! Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω 13 νεκρούς!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα! Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω του τουλάχιστον 13 νεκρούς!

Οι πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας μιλούν για ακόμα 20 άτομα που έχουν τραυματιστεί!

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

Tουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίσθηκαν σήμερα σε σύγκρουση ανάμεσα σ' ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό στη δυτική Σλοβακία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο 13 ανθρώπων ενώ 20 έχουν τραυματισθεί σε δυστύχημα κοντά στο Νιτριάνσκι Χρντσιαρόβτσε, όπου ένα λεωφορείο συγκρούσθηκε με ένα φορτηγό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ζουζάνα Φαρκάσοβα, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πυροσβεστών και άμεσης βοήθειας της εθνικής αστυνομίας.