Θρήνος στην Πάφο! Νεκρή 10χρονη σε τροχαίο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος στην Πάφο! Νεκρή 10χρονη σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Πάφο μετά από τροχαίο στο οποίο είναι νεκρή 10χρονη όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η ανήλικη μετά το συμβάν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 14:30 το απόγευμα 10χρονο κοριτσάκι, ενώ περπατούσε επί της οδού Τάσου Παπαδόπουλου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις Αρχές.

Τροχαίο σοκ στην Καβάλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα!

Ασύλληπτη τραγωδία! Αμοιβάδα "έφαγε" τον εγκέφαλο 10χρονης!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ. Αμοιβάδα, "έφαγε" τον εγκέφαλο 10χρονης, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η μικρή, μολύνθηκε πριν περίπου μία εβδομάδα από μια σπάνια μορφή αμοιβάδας, την Naegleria fowleri. Είχε πάει για κολύμπι στην λίμνη Whitney και λίγο αργότερα την έπιασε πονοκέφαλος και ξεκίνησε πυρετός.

Την είδηση του θανάτου της 10χρονης ανακοίνωσε η οικογένειά της, ενώ το δημοτικό της σχολείο Valley Mills Elementary School επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, μέσω μιας συγκινητικής συλλυπητήριας ανάρτησης στο Facebook.

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

«Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την απώλεια της Lily Avant. Η Lily ήταν μια ευλογία στο σχολείο μας. Σπουδαία μαθήτρια αλλά το σημαντικότερο, ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος απέναντι στους φίλους της, απέναντι σε όλους».

τραγωδία αμοιβάδα 10χρονη

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι!

Μια ακόμη ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε, όταν ένα 2χρονο αγοράκι "έπεσε" νεκρό όταν πνίγηκε από την καραμέλα που έφαγε.

Το παιδάκι, πήγε με τον 14 ετών αδερφό του στην βιβλιοθήκη του Μπρονξ στην Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή ο αδερφό του είδε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και στην συνέχεια έκανε εμετό.

Ο παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόμα του είχε μια καραμέλα με αποτέλεσμα να πνιγεί.